Rodičia detí čo navštevujú ZUŠ, platili ste školné za druhý polrok? My sme mali termín zaplatenia do konca marca. Čakali sme na nejaké správy, usmernenie a zatiaľ nič. Najlepšie bude kontaktovať ZUŠ, len by ma zaujímalo, ako ste na tom vy? U nás neprebieha ani diaľková výučba.
platila som, vyucbu mame online
My do 14.4 mame zaplatiť, teraz učia distancne, syn komunikuje s učiteľkou.
Ahoj,áno, tiež máme školné za syna uhradené, učíme ho doma, plníme úlohy od p.učiteliek. Snažia sa pokračovať vo vyučovaní ako je to teraz možné.
Ahoj 🙂 ja na zuške učím, u nás museli rodičia školné uhradiť do konca februára a učím na Skype-e. Skúste kontaktovať pedagóga, on/ona Vám určite poradí 🙂
Úplne normálne učíme online dokonca učíme hlavne nezadavame len úlohy ako ba ZŠ normál učím a normál sa platí u nás v pohode všetko sa dá deti nadšené
My nemame nic online a chcu zaplatit aj za druhy polrok. Nevidim dôvod. Za mesiac a pol ano, ale potom nic, ziadny online, nic
@katik999 u nás je to totálna bieda...od uzatvorenia škôl 1x online hodina, 2x ten istý mail so zaslanými ukážkami na počúvanie, 1x rytmický diktát, nové skladby nič, tie čo už vedia aj susedia naspamäť som nahrala a poslala učiteľovi, poslal rozbor mailom čo je ok a čo zlepšiť...my sme školné po dohode s riaditeľom ZUŠ zatiaľ neuhrádzali
My sme mali termín už vo februári, takže školné uhradené. Diaľková výučba ani u nás neprebieha, ale snažia sa...dcéra chodí na tanečnú (ale len prípravný ročník,tak možno aj preto)... posielajú rôzne videá na cvičenie, pohyb a tak, ale nie priamo vyúčba ako keby tam dcéra chodila.