Platby v súkromnej základnej škole

lucindao
25. nov 2015

Baby co mate deticky v sukromnej zakladnej skole kolko asi tak mesacne platite?a ste spokojne?

dada07
26. nov 2015

Pozri si stranky prislusnych skol. Velmi sa tomoze lisit. Poplatky su aj nulove (pocula som, ale to su skoly mimo BA), ale aj niekolko stoviek. Tiez zalezi na tom, ci zo skolneho sa hradi aj druzina a mimoskolske aktivity, niekde ano, a niekde za to pytaju celkom palky.

adeli79
26. nov 2015

my platime 20 Eur mesacne skolne, sukromna skola je v Lucenci

marse
26. nov 2015

My máme skolu v BA, platime polrocne 500 € skolne, a 600 € druzina.

lucindao
autor
26. nov 2015

@marse asponze v ba nebyvam.strasne vela

marse
26. nov 2015

@lucindao ano je to vela, ale stoji to zato, je to anglicka skola, a starsia dcera mi uz hovori normalne plynule po anglicky, lebo ju maju na kazdom predmete okrem slovenciny... 🙂

eeffka
26. nov 2015

@lucindao z akeho dovodu chces sukromnu? kvoli pocitu alebo mas specialny dovod?
Mam kamosku co ma dceru v sukromke a okrem toho ze plati ( KE 60eur) v tom nema nic navyse co by ejj nedala statna skola. ale ona ma svoj dovod.

lucindao
autor
26. nov 2015

@eeffka mam na to dovod a dost velky.moj syn je integrovany a mame problemy v skole kde to nechcu akceptovat.stale sa stazuju na neho a ja som uz bezradna

m.i.r.i
26. nov 2015

v PO okolo 200 EUR na rok...a bilingvalna...
Ja tam tiez vidim inak velke vyhody -- maly kolektiv, utulne, deti sedia v kruhu...maximalne sa im venuju, vyborna spolupraca s rodicmi, kedze tam nie je strasne vela deti v 6triedach za rocnik, ale len jedna trieda kazdy rok a aj to s menej ziakmi...v tomto neporovnatelne so statnou velkou skolou v meste...na dedinach je to v tomto smere trosku ine, pretoze tam moze byt mensi kolektiv a malo tried tiez...bilingvalnost ak je, tak je este dalsia vyhoda

eeffka
26. nov 2015

@lucindao myslela som si , ona ma podobny dovod pisem ti spravu

paris3
26. nov 2015

@lucindao no my platime 1200 eur rocne, cena je vratane druziny, ziadne dalsie poplatky ako ZRPS a pod... okrem stravy. mne pride ten poplatok znesitelny. zatial sme velmi spokojni 🙂

stephanie177
16. dec 2015

Ahojte baby hlavne @lucindao a @eeffka viete mi poradit dobru sukromnu skolu kde integruju deti s poruchami ucenia v Bratislave ? Nebyvam tu dlho preto to tu moc nepoznam...dakujem vopred za odpved! Mam tie isty problem hoci vedia ze ma problem stale sa stazuju ...

eeffka
16. dec 2015

@stephanie177 ja nie.ja som v kosiciach

stephanie177
17. dec 2015

aha....tak nic teda dakujem aj tak @eeffka ! 🙂

vespertine
17. dec 2015

@stephanie177 Montessori v Lamaci. Ale je draha.

stephanie177
8. jan 2016

dakujem ! pojdem to pozriet ale ak je moc draha .... uvidim no @vespertine

zuzka38
8. jan 2016

@vespertine do lamaca vacsinou nie je miesto pre deti ktore tam nechodia do skolky..ale tak skus 😉

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz