Ahojte. Ako dlho vydrzi tuha v gumovacom pere pilot frixion? Lebo original sevt gumovacie pera tak 2-3 tyzdne nam vydrzi tuha. Zda sa mi to velmi malo. Neviem ci vo vsetkych takychto perach tak kratko tuha vydrzi ci niektore su lepsie. Dakujem za info.
Ja som synovi kupovala pred Vianocami Pilot pero a píše s ním doteraz. Záleží, že teda aj ako často sa s ním píše, ale dva-tri týždne je ozaj málo.
Pouzivali sme pilot na zaciatku ale vypisal velmi rychlo.Kupila som mu v kauflande lacnejsiu verziu gumovacieho pera dokonca ma dve gumy a krajsi odtien.2ks ma vyjdu 1.40 € a dostanem v dobrej cene aj nahradne tuhy.Od vtedy pilota uz nepouziva.
Na aliexprese kupujem 6 tuh za 2.55 a su dobre.
€ 2,53 6%OFF | Magic Erasable Pen Refill 0.7mm Blue Ink Gel Pen Refill For Writing 6PCS Pen Stationery Office School Supplies Students Gifts
https://s.click.aliexpress.com/e/CiWdvba
vdaka baby za info. objednala som z aliexpresu tak dufam ze budu fungovat 🙂
Ahojte, mne vôbec z aliexpresu negungujú, Vaše boli v poriadku???
tie tuhy a aliexpressu su dobre iba pre pravakov. Pravak pero taha za rukou. Lavak pero tlaci pred rukou. Tuhy pri tlaceni dost skriabu a vynechavaju v porovnani s originalmi. Skoda, kupili sme a mozme teraz na ne pozerat.
@zuzulik27 no veru tak 2 tyzdne. Je to do dost drahy spas.