Ahojte poraďte prosím aké peračníky majú vaši prváčikovia?
Ako tak pozerám príde my dosť málo tých putok na farbičky a tak, keďže len fixiek a farbičiek treba po 12ks.
Plus ceruzky, pero a už je to 27.
moja je veľmi kreatívna, neuspokojila by sa so 6 alebo 8 farbičkami :D ale tiež má len taký, ako tu na obrázku. Má tam sadu farbičiek, obyčajnú ceruzku, gumu, strúhadlo a nožnice. a to pero sa tam v pohode ešte vojde, keď im ho bude treba. Fixky nepoužívajú
Prvák potrebuje fixky?
@mimiqa12 Tak rozkladací ako je na obrázku, ale my máme ešte aj na ľavej strane ďalšiu rozkladaciu časť. Ja dávam 12 pasteliek, pero, ceruzky, gumu, nožnice, struhatko. Fixky do školy naši v prvej triede nepotrebovali, len do družiny, tie sme mali osobitne v malom puzdre.
@janickacrazy Ďakujem pekne 🙂 nevedela som že nepotrebujú fixky. Tak tiež to asi vyriešim puzdrom čisto na ne.
@mimiqa12 https://www.skolske-tasky.sk/ars-una-peracnik-v...
Najlepsi pre syna aj dceru, iba jeden zips a miesta vela
Odporúčam tiež 2poschodovy peračník, naši musia mať aj fixky aj farebné ceruzky a dokonca už aj 2pera, 2ceruzky...čiže je toho fakt veľa.
fixky nie naco
jednoposchodový peračník, nosia len farbičky 12 kusov, 2 perá, 2 ceruzky, a zelené pero to je všetko úplne zbytočne dvojitý zaberá miesto aj záťaž, fixky v škole nepoužívajú deti
Najjednoduchší je najlepší, lebo sa v ňom dieťa lepšie orientuje. Takže našim deťom som kúpila vždy 1-zipsový/poschodový.
dvojposchodový - 1 časť na farbičky, druhá na nožnice, 2 perá, ceruzky, gumu... nikdy nechceli 12 farbičiek - len základných 6, plus som ešte dala ružovú, fialovú, oranžovú, potom ešte chceli sivú. A fixky nemajú prváci aspoň u nás