Pamätníček pre 10-ročné dievča

bubbiik
30. nov 2023

Ahojte,
používajú dnešné deti ešte pamätníčky, ktoré si medzi sebou vymieňajú a kreslia si do nich nejaké obrázky s venovaním? Viem, že my sme na to ako deti na ZŠ fičali a rozmýšľala som, že by som kúpila k Vianociam ako darček práve pamätníček 10 ročnému dievčaťu ale netuším či to ešte stále deti používajú alebo či to vôbec poznajú ešte

sense
30. nov 2023

@bubbiik moja dcéra má, nie Tak typický kde sa len kreslilo ale taky kde sa aj vypĺňa ze je tam meno, par údajov o osobe a následne miesto na na kreslenie, už má asi 3 keďže menila aj školu aj v triedach sa menili aj sme sa sťahovali. U nás sa to vola Freundebuch

vkatush
30. nov 2023

@bubbiik minulý rok som našla svoj starý zo základnej. Tak som to spomenula deťom v škole. Pozerali na mňa ako na blázna, že o čom hovorím 😂

bubbiik
autor
1. dec 2023

@vkatush my sme tiež boli šťastný keď sme našli kedysi mamin a aj my s bratom sme museli mat svoj a akosi to bolo medzi spolužiakmi aktuálne, tak keď tak využije na písanie ho alebo tak, keďže.uz som kúpila ale tak možno sa to opäť vráti medzi deti 😅

vkatush
1. dec 2023

@bubbiik ale zase niektoré baby mali medzi sebou tie pamätníky ako denníky. Jeden deň mala jedna a druhý deň druhá, a navzájom si písali odkazy, kto do koho je 😂 z toho mi bolo smiešno, že niektoré veci sa nemenia.

bubbiik
autor
1. dec 2023

@vkatush hej no tak to si pamätám za našich čias fičali lístočky a len sme sa báli aby nás učitelia nepristihli 😂