Neviete náhodou ako to bude po prázdninách so školami?otvoria sa?
@humajova85 Po ktorych prazdninach?🙊
ano otvoria po letnych 2022😨
@humajova85 Ano, my to tu nahodou vieme ;) vlada, premier, ministri atd. uz rozhodli, ale taja to, naschval nepovedali na tlacovke, nevydali ani tlacovu spravu, ani neinformuju media, ani skoly, ani nikoho. Ale my to tu vieme, lebo my vieme vsetko ;)
U nas su otvorene uz dva tyzdne, a dokonca na buduci tyzden mali sme mat jarne prazdniny a zrusili nam a deti idu do skoly, ale to zase cez prazdniny zalezi a rozhoduje sa skola.
Nechápem načo "majú mať " prázdniny sak doma sú už od marca....
@alexk12 no, ja neviem, moje deti su sice doma, ale cely cas maju celkom slusnu vyuku. Takze si myslim, ze tie prazdniny si zasluzia, mozno este viac ako za normalnych okolnosti, lebo sediet v triede a sediet za pocitacom, to je sakra rozdiel.
@ivka185 jarne prázdniny sa vôbec nezrušili. Vaša škola asi má program “jarná škola” a v tom čase majú deti (najmä tie, ktoré nemali online hodiny) hravou formou bez známok a testov dobehnúť zameškané ucivo.
U nás práve jarne prázdniny mame a som rada, že si oddýchne syn od počítača. Je to katastrofa, denne 5-6-7 hodín sedí na PC a učí sa, má online hodiny a popoludní robí ešte úlohy, projekty. Veď to už je neúnosné.
nasu nie... sme cierny... a dlho este budeme...
Písala som to margo tých sprostosti co povedal kaderník, 🙄 co slovo to...
@dskjhfdlkdjhl A všetky deti sa učia online? A všetky deti sa učia cca 6-7 vyučovacích hodín denne? Či vy nemyslíte na iné, iba na svoje deti? Len si neľutuje svoje deti, každá vyučovacia hodina navyše je pre ne potrebná ako soľ. Žiadne prázdniny.
@asia83 Môj syn sa učí dosť a učí sa aj navyse, čo v škole ani nepreberajú. Ak sa niekoho decko teraz neučí a fláka, nech má komisionalky a ak ich neurobí, nech opakuje ročník, alebo sedí v letnej škole a má tie komisionalky v auguste . Prečo by si to mali odskákať deti, ktoré sa poctivo učia?
@asia83 Ano, v prvom rade sa divam na svoje deti, to je uplne prirodzene. A nielen moje deti poctivo makaju, takze mnohe deti si tie prazdniny zasluzia, aj ucitelia. To, ze to niekde nefunguje, to neviem ovplyvnit, ale v prvom rade by sa o take deti mali postarat ich rodicia, resp. by sa napr. mali stazovat, ak ich deti zo skoly nedostavaju to, co dostavat maju.
Tak dnes som sa dozvedela zr u nas znova 1.tupen nejde,do utorka
Potom sa asi uvidi
Kedze v nasej dedine bola pozitivita nad 2%
Naozaj čakáte,že tu niekto pozná odpoveď na túto otázku?😉😃