Otvoria sa školy po prázdninách?

humajova85
17. feb 2021

Neviete náhodou ako to bude po prázdninách so školami?otvoria sa?

bona
17. feb 2021

Naozaj čakáte,že tu niekto pozná odpoveď na túto otázku?😉😃

dskjhfdlkdjhl
17. feb 2021

@humajova85 Po ktorych prazdninach?🙊

monillia
17. feb 2021
katulienkax
17. feb 2021

ano otvoria po letnych 2022😨

nafka0483
17. feb 2021

@humajova85 Ano, my to tu nahodou vieme ;) vlada, premier, ministri atd. uz rozhodli, ale taja to, naschval nepovedali na tlacovke, nevydali ani tlacovu spravu, ani neinformuju media, ani skoly, ani nikoho. Ale my to tu vieme, lebo my vieme vsetko ;)

ivka185
17. feb 2021

U nas su otvorene uz dva tyzdne, a dokonca na buduci tyzden mali sme mat jarne prazdniny a zrusili nam a deti idu do skoly, ale to zase cez prazdniny zalezi a rozhoduje sa skola.

alexk12
17. feb 2021

Nechápem načo "majú mať " prázdniny sak doma sú už od marca....

dskjhfdlkdjhl
17. feb 2021

@alexk12 no, ja neviem, moje deti su sice doma, ale cely cas maju celkom slusnu vyuku. Takze si myslim, ze tie prazdniny si zasluzia, mozno este viac ako za normalnych okolnosti, lebo sediet v triede a sediet za pocitacom, to je sakra rozdiel.

nika83k
17. feb 2021

@alexk12 to nemyslíš vážne, su doma od marca, ale od marca na sebe pracujú a učia sa, ako keby boli v skole,majú nárok na oddych od povinnosti, ci majú byť nonstop na kompe a riešiť len školu, projekty a učenie?!

sofia1
17. feb 2021

@alexk12 ty tuším nemáš školopovinné deti!moje sú dlho doma,ale vkuse sa učia,viac ako keď chodia do školy,robia projekty,testy rôzne cvičenia.Tak myslím,že si prázdniny zaslúžia!Nemajú čas ísť ani von.

nafka0483
17. feb 2021

@alexk12 Prazdniny oznacuju obdobie, ked deti nie su v skole? Nie nahodou cas, kedy maju od ucenia oddych? Ci ty si myslis, ze to, ze deti su teraz doma, znamena, ze sa neucia a ze cele dni nic nemusia robit?

hettinka
17. feb 2021

@ivka185 jarne prázdniny sa vôbec nezrušili. Vaša škola asi má program “jarná škola” a v tom čase majú deti (najmä tie, ktoré nemali online hodiny) hravou formou bez známok a testov dobehnúť zameškané ucivo.
U nás práve jarne prázdniny mame a som rada, že si oddýchne syn od počítača. Je to katastrofa, denne 5-6-7 hodín sedí na PC a učí sa, má online hodiny a popoludní robí ešte úlohy, projekty. Veď to už je neúnosné.

vivusika
17. feb 2021

@alexk12 nasi, siestak na ZS a tretiacka na gymnaziu sa ucia viac, ako ked chodia do skoly...

dzina007
17. feb 2021

nasu nie... sme cierny... a dlho este budeme...

kozova87
17. feb 2021

@alexk12 ale niektorí sa poctivo online učia denno denne, takže na to, aby mali týždeň oddych aj oni

alexk12
17. feb 2021

Písala som to margo tých sprostosti co povedal kaderník, 🙄 co slovo to...

asia83
17. feb 2021

@dskjhfdlkdjhl A všetky deti sa učia online? A všetky deti sa učia cca 6-7 vyučovacích hodín denne? Či vy nemyslíte na iné, iba na svoje deti? Len si neľutuje svoje deti, každá vyučovacia hodina navyše je pre ne potrebná ako soľ. Žiadne prázdniny.

hettinka
17. feb 2021

@asia83 Môj syn sa učí dosť a učí sa aj navyse, čo v škole ani nepreberajú. Ak sa niekoho decko teraz neučí a fláka, nech má komisionalky a ak ich neurobí, nech opakuje ročník, alebo sedí v letnej škole a má tie komisionalky v auguste . Prečo by si to mali odskákať deti, ktoré sa poctivo učia?

dskjhfdlkdjhl
17. feb 2021

@asia83 Ano, v prvom rade sa divam na svoje deti, to je uplne prirodzene. A nielen moje deti poctivo makaju, takze mnohe deti si tie prazdniny zasluzia, aj ucitelia. To, ze to niekde nefunguje, to neviem ovplyvnit, ale v prvom rade by sa o take deti mali postarat ich rodicia, resp. by sa napr. mali stazovat, ak ich deti zo skoly nedostavaju to, co dostavat maju.

humajova85
autor
18. feb 2021

Tak dnes som sa dozvedela zr u nas znova 1.tupen nejde,do utorka
Potom sa asi uvidi
Kedze v nasej dedine bola pozitivita nad 2%