Prosím poradite, keď som rodič onkolog. pacient, ktorý mal vseobecnu vynimku z testovania, čo robiť ak to bude odo mňa žiadať riaditelka školy?Testovanie každý týždeň?
ak ma rodic vynimku z testovania ako onkologicky pacient, nemyslim si, ze ho niekto bude pytat test, iba kopiu vynimky, my sme takto dokladovali tie 3 mesiace po prekonani covidu, kedy sme tiez mali vynimku z testovania a bolo to plne akceptovane skolou
@savmebej však ak máš potvrdenie o prekonaní covidu (nie staršie ako 3 mesiace), testovať sa nemusíš
@karamellka1 ale potvrdenie o prekonani covidu sa uz dlhsie nedava
@nika82 však som ho dávala v pondelok
alebo
b) za seba, že mám platnú výnimku z testovania a uvádzam dôvod:
toto je v cestnom prehlaseni, cize ak mas vynimku asi ju tam treba napisat
@karamellka1 tak nasa dr ho ani nepotvrdi ma papier uz asi 2 mesiace na dveroch
@nika82 my sme teraz v marci prekonali a v pohode aj mne dala doktorka potvrdenie, aj manželovi ( on má inú doktorku)
@nika82 tak ale skola je viac ako nas hlavny hygienik? ako beriem ak sa zriadovatel rozhodne na vlastne triko upustit z nejakych podmienok ale nemoze byt viac ako vyhlaska.... nas napr ked sa otvaral prvy stupen pre rodicov len co nemozu mat HO, tak vyhlasil, ze nebude robit rozdiely medzi rodicmi, lebo ved aj ked su HO to este neznamena ze vedia normalne pracovat ked maju doma deti a tym padom nebol nutny ani ziaden papier zo zamestnania ci moze alebo nemoze vykonavat HO. aj teraz dufam, ze vyhlasi, ze ked moze prvy stupen mat len rusko tak nech ho maju aj ziaci na druhom stupni.
aj ja mam vynimku z testovania a podpísala som čestne vyhlasenie, že mam vynimku. Nikto nema pravo zisťovať tvoj zdravotny stav. A potvrdenie o vynimke som tiež neukazovala nikomu ani v škole, ved som podpisala čestne vyhlasenie, že mam, takže nemôžu spochybniť že by som klamala ?
pytaj sa v skole