Oslobodenie z telesnej výchovy 3. stupeň

25. sep 2024

Prosim vedeli by ste mi laicky vysvetlit co znamena 3 stupen? Dakujem

bejbypd
25. sep 2024

Je to napísané na papieri ,ktorým sa oslobodzuje .znamená to oslobodenie z cvikov náročných vzhľadom na diagnózu ,môžu to byť behy ako 12 minútovky a trebars branneho cvičenia ..ak lekár dá tretí stupeň mal by vypísať ,čo všetko nie je dieťa schopné robiť vzhľadom na náročnosť .

autor
25. sep 2024

@bejbypd mame treti stupen a nevypisane nic

kacena4
25. sep 2024

ja by som ho v skole neprijala bez vysvetlenia (tu ziadost o oslobodenie). musi tam byt napisane co moze a hlavne co nemoze ak sa jedna o ciastocne oslobodenie. ine ma dieta s ocnym oroblemom a ine oslobodenie dieta bez oblicky... takze spat k dr nech doplni

bejbypd
25. sep 2024

Lekár by mal vedieť ,že to tam má vypísať ,lebo ako má vedieť učiteľ alebo učiteľka telesnej výchovy ,čo dieťa môže a nemôže..

autor
25. sep 2024

@bejbypd dcera ma vysoky stupen skoliozi (nosi korzet), obvodny lekar nam dal 4 ale potrebovala mat papier od odbornika. Najprv ma poslala pani doktorka pozhanat si tlacivo. Teraz toto, mna porazi uz z toho behania 🤦🏻‍♀️

bejbypd
25. sep 2024

Pri vysokom stupni skoliozy a ešte keď jej dal obvodný lekár na tlačivo stupeň štyri ,nepotrebujete odborníka . Platí oslobodenie od všeobecného lekára . Škola nemá zákonné právo vedieť zdravotný stav dieťaťa ,ak to vy sama nechcete . Trvajte si na tom..

autor
25. sep 2024

@bejbypd dakujem za informaciu vobec sa tomu nerozumiem,

simsalabim
25. sep 2024

Nam tlacivo vydava iba obvodna lekarka, odborny pise iba odporucanie pre nu.

bejbypd
25. sep 2024

Veľmi rada . Tlačivo na oslobodenie z telesnej je jedno ,kde sa určujú stupne oslobodenia a podobne. Stačí od obvodného lekára,pediatra ,väčšinou na základe odporucenia odborníka,kde je dieťa liecene,vyšetrovana,ale toto škola skutočne vedieť nemusí . Takže ešte raz ak oslobodenie da pediater . Stačí .

bejbypd
25. sep 2024

Vyzerá takto

autor
25. sep 2024

@bejbypd presne toto tlacivo mi vratil ze musi byt od odborneho, v piatok ideme na skusku noveho korzetu tak opytam aj od ortopedicky, ma to nebavi sa natahovat 🤦🏻‍♀️

bejbypd
25. sep 2024

Naozaj sa nenechajte odpalkovat ..Pracujem na strednej škole na administrative a tieto tlačivá sú moja lahôdka ..takže k oslobodeniu z telesnej výchovy Vám stačí žiadosť zákonného zástupcu a toto potvrdené tlačivo ..nič viac . Držím Vám palce viem že je to o hubu vybavovať ..ale vy máte adekvátny naozajstný problém. Držte sa

bejbypd
25. sep 2024

Ak by ste ešte mali nejaký problém ,kľudne mi napíšte ,rada Vám poradím aj čo sa týka školských zákonov ..

autor
25. sep 2024

@bejbypd 🙏🏻🙏🏻🙏🏻dakujem, dakujem , dakujem napisem vam ked si nebudem vediet rady. Vdaka za takych ludi ako ste vy 🙂

niki450
27. sep 2024

Moja dcéra je pol roka po operácii skoliozy v Škole jej dali tlačivo, ktoré som bola potvrdiť u ortopéda. Napísal tam diagnózu post operation a zaškrtol na tlačive 4.

niki450
27. sep 2024

@niki450 ešte aj tlačivo pre rodičov mi v škole dali ako píše bejbypd

bejbypd
27. sep 2024

Áno všetko by ste mali dostať v škole ,poprípade by to malo byť dohladatelne na stránke školy ..robí sa s tým veľké haló ,na jednu stranu v rámci byrokracie zo strany štátu ..a na druhej strane práve sme tento problém riešili na škole,nakoľko nás telocvikár sa vypytuje a prečo vysvetli mi dôvod na oslobodenie .danej žiacke som povedala ,že on skutočne nemá právo vedieť dôvod z celkového oslobodenia .a myslím si ,že nosenie korzetu je dostatočný dôvod vôbec niečo niekomu dokazovať . Verím,že ste vybavili a budete mať pokoj ,inak to považujem za sikanozne správanie daného vyucujuceho