Chcem sa spytat či doma opravujete s deťmi to čo pisali v škole? Mam prváka a učia sa pisat M. Na hodine pisali do pisanky a vidim že skoro na každom druhom M ma 4 kopčeky 😃 nechať to tak keďže to bolo v škole alebo vygumovat a prepísať?
Opravila by som to s ním, ale dala by som mu na vyber, či opraví písmenka v zosite, alebo mu urobím riadky na papier a tam i vyskúša ako sa písmenko správne píše
@pribinak potom ho mal aj na DÚ takze už ho vie. Mne ide len o to čo ma z hodiny
Nie, co mali spravene na hodinach nie, naco, ved to uz aj uč videla. Co ale spravili v druzine, to som gumovala často
Nie, už to neopravujte.
Urcite nie neopravo at. Ved to robil v skole od toho je tam ucitelka. Nasa detom kontroluje hned . Ak je zle opravy s cervenym perom da v ako videla alebo peciatku ked je to ok.
Nie načo, na opravu v zošite je učiteľka. Domácu úlohu nech napíše správne.
Neviem ako majú pokyny od pani učiteľky, ale u nás majú zákaz gumovať. Vždy sa deťom povie, že nabudúce nápišu už písmenko lepšie, aby aj deti aj rodičia videli progres, kde sa na začiatku robili chyby.
Nie neopravovat, na to tam ma ucitelku. Doma to pisat poriadne + mu ukazat, ze sa v skole nesustredil, ked to vlastne vie a aj tak to napisal nespravne... upozornit na chybu je dolezite, ale neprerabat.
Aj my mame doma prvacika ale dneska len začali s písmenom O..idete akosi veľmi rýchlo 😀
Neopravovat urcite ucitelka si to vsimne, ked mas potrebu rob mu do svojho zosita a trenujte
Naši mali zakázané gumovať či opravovať v zošite v prvom ročníku. Dala som mu doma precvičiť.
prečo vsetko gumovat? je to chyba z ktorej sa dieta moze poucit zoberte cvicny zosit a trenujte pocek kopcekov nech si ich počíta
@petrastrbanikova oni zatiaľ mali písané a a dnes m. Iné písané ešte nemali
Dakujem, ja som si aj myslela že to mam nechať. Ale veru bolo mi to aj smiesne trochu :D no vysvetlila som mu a netrénovali sme to🙂
Aha takto ja že idu všetky školy poporade s písmenkami..my sme mali všetky A , E, I a dnes O 😉
@petrastrbanikova my tiež tie ale tlačené. A písané len tieto dve čo píšem
@kittykat22 Pracu v skole vidi ucitelka a dietatu vysvetli. Doma sa rodic tiez moze vyjadrit a potrenovat na inom papieri. Gumovanie je zbytocne. Potom mozu porovnat.
Nie, z hodiny nechať tak. Predsa sa len učia. Učiteľka to videla. Doma cvičiť.
@petrastrbanikova Poradie pismenok zalezi od slabikara, z ktoreho sa dana trieda uci. U nas mal starsi iny slabikar ako mladsi a pismena mali v rozdielnom poradi.
Áno aj naši len oni majú vedieť všetky tvary písmen či už tlačené alebo písané 😏
@kittykat22 Diskutujem. A prvakov nebyva 30 v triede.
V skole napisane nechat uz tak, ale doma trochu precvicit do ineho zosita alebo na papier.