Ohnisko nákazy - škola v červenej farbe

8. nov 2021

Ahojte mame na skole viacero pozitivnych. Riaditelka od nas zobrala udaje a posunula RUVZ ze nas budu volat na PCR. Mali ste niekto taky postup? Naozaj musime na to pcr? Ved je na vyber bud 10 dni karantena alebo pcr a 7 dni. Ako to bolo u vas?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
8. nov 2021

ludom uz sibe - ockovanie nie, test nie, nie nic nie.

erikaa09
8. nov 2021

Dnes je syn doma . Karantena . Učitelka ze na test nejdu ale ostavaju doma 10 dni . Takze neviem . Vraj na odberovom mieste maju toho vela

bimbambim
8. nov 2021

Ani synova trieda nebola na teste .Boli doma a už druhý krát.Dcera takisto nik ich nenahlasoval na test boli doma a hotovo.

hipuska
8. nov 2021

A ty si kto, učiteľ či rodič?

sorciera24
8. nov 2021

ano, riaditelka musi poskytnut RUVZ vsetky uzke kontakty, oni vas pozvu na PCR, nemusite ist (mozte zrusit termin) a ostat ale dlhsie v karantene, cize 10 dni, tymto si ale ziak nenarokuje na distancne vzdelavanie,a k sa ostatne deti otestuju a vratia na prezencne... ty si rodic ziaka?

renab
8. nov 2021

U nas deti na test. Tiez objednavalo RUVZ.

mondolina
8. nov 2021

išla by som na test určite, už len z dôvodu, že by som mala potvrdenie o prekonaní.

sfialka
8. nov 2021

U Nas nahlasila škola a prisiel termin na pcr.Najstarsi bol pozitivny,tak som cez korona objednala aj dvojicky a manzela. Teraz vyskocila mala a maly nie.Tak zasa som uz iba maleho objednala na PCR na 5 ty den aj nas. Zvysne deti nie.Je to na nervy,pokial sa to takto natahuje.