Odporučte školskú tašku pre prváčku

25. apr 2022

Ahojte,

prosím odporučili by ste dobrú školskú tašku pre prváčku? Zvyšné deti máme mladšie, preto sme ešte šk. tašku neriešili a nechcem kúpiť prvú, na ktorú narazím len preto, že je na nej motív, ktorý sa dcérke páči. Zároveň je na internete výber veľký a keďže nemám skúsenosť a nechcem o pár mesiacov kupovať novú, rada by som si nechala poradiť od niekoho skúsenejšieho. Ide mi hlavne o to, aby bola čo najviac ok pre chrbticu (čiže možno aj fajn tá možnosť ťahať ju za sebou - myslím, že niektoré majú "zabudovanú" takú "páčku") a aby sa do nej zmestili veci plus nejaké priehradky. A keby boli na výber ešte aj nejaké pekné motívy, bol by to bonus navyše.

Ďakujem pekne 🙂

moni2522
25. apr 2022

My máme Topgal aj u dcéry aj u syna a sme spokojní

autor
25. apr 2022

@moni2522 dakujem moc, pozriem 🙂

patka06
25. apr 2022

Dcéra mala aktovku Stil, bola praktickejšia ako batoh, ľahká, priestranná, rýchlo sa do nej vedela zbaliť. Po dvoch rokoch používania bola ako nová. Motív vyberaj skôr neutrálny.

renka30
25. apr 2022

My sme mali do 1. - 2. triedy ReyBag - ľahučká, priestranná, vystužená, s pevným dnom, mala krásny dievčenský motív. A je to slovenský výrobca, čo u mňa tiež zavážilo. Dcéra bola spokojná a ja tiež

babababka
25. apr 2022

Pre vnučku sme objednali zo stránky:juniorpapier,školská taška pre prváčikov New Generation Balet.

autor
27. apr 2022

@patka06 dakujem, to vyzera super...ked tak nad tym uvazujem, na prvom stupni som mala tiez aktovku 👍

autor
27. apr 2022

@renka30 dakujem,nadherne motivy 😍

autor
27. apr 2022

@babababka dakujem za tip ❤

autor
27. apr 2022

Dakujem vsetkym, super tipy ste mi dali, urcite nieco vyberieme 👍👍👍 pekny den 😘

mam18_4
28. jún 2022

@renka30 Dobrý deň, tiež práve vyberáme a rozhodujem sa medzi Raybag a Stil. Podľa info na internete však čítam, že Raybag má cez 1 kg. Nebola ťažká? Ďakujem 🙂

ninah1486
11. aug 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my mame z Baagl, aj synovi aj dcere kupujeme tak a sme velmi spokojni

beahavala
12. aug 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

aj ja som mala problem vybrat, je ich tolko az je to na skodu