Ahojte,
prosím odporučili by ste dobrú školskú tašku pre prváčku? Zvyšné deti máme mladšie, preto sme ešte šk. tašku neriešili a nechcem kúpiť prvú, na ktorú narazím len preto, že je na nej motív, ktorý sa dcérke páči. Zároveň je na internete výber veľký a keďže nemám skúsenosť a nechcem o pár mesiacov kupovať novú, rada by som si nechala poradiť od niekoho skúsenejšieho. Ide mi hlavne o to, aby bola čo najviac ok pre chrbticu (čiže možno aj fajn tá možnosť ťahať ju za sebou - myslím, že niektoré majú "zabudovanú" takú "páčku") a aby sa do nej zmestili veci plus nejaké priehradky. A keby boli na výber ešte aj nejaké pekné motívy, bol by to bonus navyše.
Ďakujem pekne 🙂
@moni2522 dakujem moc, pozriem 🙂
Dcéra mala aktovku Stil, bola praktickejšia ako batoh, ľahká, priestranná, rýchlo sa do nej vedela zbaliť. Po dvoch rokoch používania bola ako nová. Motív vyberaj skôr neutrálny.
My sme mali do 1. - 2. triedy ReyBag - ľahučká, priestranná, vystužená, s pevným dnom, mala krásny dievčenský motív. A je to slovenský výrobca, čo u mňa tiež zavážilo. Dcéra bola spokojná a ja tiež
Pre vnučku sme objednali zo stránky:juniorpapier,školská taška pre prváčikov New Generation Balet.
@patka06 dakujem, to vyzera super...ked tak nad tym uvazujem, na prvom stupni som mala tiez aktovku 👍
@renka30 dakujem,nadherne motivy 😍
@babababka dakujem za tip ❤
Dakujem vsetkym, super tipy ste mi dali, urcite nieco vyberieme 👍👍👍 pekny den 😘
my mame z Baagl, aj synovi aj dcere kupujeme tak a sme velmi spokojni
aj ja som mala problem vybrat, je ich tolko az je to na skodu
My máme Topgal aj u dcéry aj u syna a sme spokojní