Odporučte školskú tašku na kolieskach

jannika10
2. jún 2021

Ahojte, zvažujem na budúci školský rok kúpiť synovi školskú tašku na kolieskach. Vôbec sa v nich nevyznám, mate nejaké rady, odporúčania na čo sa zamerat? Vopred ďakujem za rady.

patka06
2. jún 2021

taška na kolieskach nie je dobrá voľba, natrápi sa s jej nosením / ťahaním oveľa viac ako s aktovkou či batohom, navyše to ťahanie nie je dobré na chrbticu

vikusjk
2. jún 2021

@jannika10 moja dcera ma uz druhu tasku na kolieskach. Prvu mala v druhom rocniku s malymi kolieskami a vyhovovala nam uplne, ale teraz je tretiacka a presunuli im triedu na poschodie a moje chudulinke tintitko si ju nevladalo vyniest po schodoch, tak sme kupili taku specialnu, ktoru po schodoch len taha za sebou. Moze nou trieskat ako chce, taska by to mala vydrzat (zatial drzi 😅 ). Dole schodmi ju pusta pred sebou schodik po schodiku. Pri kupe by som pozerala hlavne vnutorny priestor a clenitost, ako aj pri beznej taske, a rukovat, ci sa da nastavit na viac stupnov, alebo len vytiahnut a zastrcit. Rovnako aby uchyt rukovate bol pre neho pohodlny, aby sa mu dobre tahala. Velkost koliesok a ich vyhotovenie je dolezite hlavne ak bude tasku tahat po nejakom rozbitom chodniku, alebo v zavislosti od terenu proste. Inak bezne male kolieska stacia.

nelinka2009
19. aug 2021

@jannika10 určite odporúčam, mám piatacku