Odmena za vysvedčenie

diwotworna
28. jún 2023

Dobré ránko ženy pekné, mám takú otázku,dávate svojím deťom za vysvedčenie peniaze?Alebo ich nieako odmeňujete?Čím?Ďakujem

marse
28. jún 2023

nikdy nedostali peniaze, od ich prvej triedy sme chodili bud na zmrzlinu, zakusok, pizzu, kebab, cukrovu vatu alebo take niečo.. k tomu prechádzka..

pribinak
28. jún 2023

@diwotworna idem niekam kde chce on, zmrzka, pizza, KFC, ….peniaze nedávam. Sestra kuouje dcére vždy knihu

k_a_j_k_a
28. jún 2023

@diwotworna u nás roky rokúce funguje ako odmena výlet do nejakej ZOO, každý rok kľudne iná. Jedna dcéra končí 8. a druhá 7. ročník. Stále ich to baví, pýtali sa aj tento rok. Prípadne mali ešte záujem o návštevu nejakého hradu.
Aj tu platí, že ako si naučíš, tak máš 🙂. Za vysvedčenie nedostávajú peniaze. Tie dostávajú ako vreckové za iné veci.

veselo_neveselo
28. jún 2023

Oslavuje sa koniec skolskeho roka 🙂 Vylet, cukraren, stravit spolu pekny den.
Za vysvedcko ziadna odmena.

klarolinne
28. jún 2023

Peniaze nie, ale ak dieťa rado číta tak knihu. Mňa osobne to vždy motivovalo, tešila som sae, že si môžem vybrať niečo na čítanie. Ale zas ja som milovala knihy od detstva.
Možno ešte kino sa mi zdá ako fajn odmena, ak nie knihu. Nie každé dieťa rado číta. Alebo mini výlet, kúpalisko. Áno dieťa sa učí pre seba, ale nevidím nič zlé, ho oceniť za celoročnú snahu. Napriek známkam. Minimálne ta cukráreň a pizza 🙂

anjelicek26
28. jún 2023

Ideme vzdy po nejaku donasku a spravime si pekny vecer, ziadne ine dary za "dobre znamky" nemame... ucia sa pre seba, kazde dieta ma ine "moznosti" teda kde ma dcera trojku (a beriem to ako top vysledok, lebo matika jej nejde) je synova dvojka (ktory to odflakol a ma najviac v matike) zla znamka a proste nemozem ich porovnavat... ja znamky vseobecne neriesim, skor oslavujeme zaciatok prazdnin a svaty pokoj na par tyzdnov s kruzkami, skolou, vstavanim ...

bejbypd
28. jún 2023

Taktiež,na odmene aj finančnej nevidím nič zlé..moja mladá konci prvý ročník obchodnej bilingválnej akadémie vyznamenana s jednou dvojkou ..doma bude jej najobľúbenejšie jedlo mam čas, som na materskej🙂)) a dostane 50 eur, je na nej ako s nimi naloží..A večer film aký bude chcieť a kilo pukancov🙂 A syn druhák na základnej podobne ale ten bez peňazí, ten dostane hru na playko ...odjakživa sú odmeňovaní za vysvedčenie a aj budú..ja sa napríklad tiež odmením za dobre odvedenú prácu🙂)) knihou alebo hocičim

gab
28. jún 2023

peniaze nedavame, ale dostane jeho vysnivane tricko..

zuzinabila
28. jún 2023

@anjelicek26 si moja krvna skupina v tomto🙂este navyse,tu na Slovensku moze byt na jednej škole jednotka a za rovnaky vysledok na inej trojka..ziadne objektivne vseobecne kriteria tu neexistuju.a nerozumiem celkom,prečo este vela rodicov toto nepochopilo🙂a to hovorim ako ze som matka 4 deti,ale manzel ucitel a ja psychologicka,cize aj z tej druhej strany mam navnimane.a konkretne,u nas v rodine je dôležitá snaha,nie vysledok.ako sa hovori:cesta je rovnako dôležitá ako ciel.

slavomira236
28. jún 2023

@diwotworna pizza ako aj minule vysvecka.je 3tiak plus este asi plavecky kurz tohto roku

hladamematku
28. jún 2023
tosomja
28. jún 2023

Ako každý rok, pôjdeme ju čakať. Po ceste zmrzka a domov. Celé leto je len jej, nemusí vstávať, učiť sa, čo viac jej treba? 😃

meggy87
28. jún 2023

@diwotworna ja mam doma prvacika a on by chcel ist na kupalisko cez vikend takze ak bude dobre pocasie tak ideme tam.

cookie29
28. jún 2023

A Ty dostanes aku odmenu ked Ti cinkne plat? 🙂
Suhlasim s tym, ze urobit nieco speci na koniec sk.roka / zaciatok prazdnin. Ale urcite nie vysvedcenie.

bejbypd
28. jún 2023

Ja dostanem ,idem si kúpiť vždy na výplatu niečo pre potesenie🙂 Takže áno človek sa musí vedieť odmeniť za prácu😉

lusyyy36
28. jún 2023

Moja dostala v 1.triede na pol roka L.O.L dom za asi 90e, s ktorý sa hrala asi 5x. Lebo proste tatinkova laska....no ale inak potom už nič, zmrzka alebo zakusok, teraz som navrhla,že pôjdeme na zmrzku a ona,že by chcela MC Donald...no ok, urobim jej radost

sonnenshein
28. jún 2023

Ucia sa pre seba, to im hovorim od prvej triedy, takze ziadne odmeny za vysvedcko sa nekonaju. Chodime ale vzdy oslavit posledny skolsky den (a aj prvy skolsky den) - cukraren, pizza, a podobne

ivett1
28. jún 2023

My už tradične dáme spoločný obed - v reštike a potom si idú niečo kúpiť ...knihu, oblečko, nejaku maličkosť, čo ich poteší...odmenu si zaslúžia 😁obaja sú výborní žiaci, nadaní a snažia sa, nič neflákajú... a súhlasím, nie je jednotka ako jednotka ... 😉

matkahelka
28. jún 2023

@diwotworna nikdy sme peniaze za vysvedcenie nedavali. ideme na pizzu, zmrzku a do kina. nas kazdorocny ritual. stari rodicia davaju € vsetkym vnucatam rovnako, bez rozdielu ake maju znamky, proste za snahu za cely skolsky rok.vlani to bolo 20€, teraz to bude asi viac, svokor sa smial, ze inflacia ovplyvnuje aj odmeny.

zuzinabila
28. jún 2023

a teda za tú snahu ideme do ZOO🙂

mimino333
28. jún 2023

https://bit.ly/3Xub5f0 nejaký výlet. Výber je široký

sense
28. jún 2023

Peniaze nie, a 1x dostane darček ale tak tu vec by dostala tak ci tak

nikaeli
28. jún 2023

Dcéra si vybrala knihu.. je dyslektička a jej prianie ma milo prekvapilo. Už ju má schovanú v skrini 😉