Odkiaľ sa kupujú školské uniformy?

sue
31. máj 2014

Ahojte 🙂 na úvod prosím, aby sme nediskutovali o tom, či školské uniformy áno alebo nie 🙂 Na škole môjho syna sa vážne uvažuje o tom, že uniformy budú zavedené tento rok pre prváčikov (budúci rok pre ďalších prváčikov a za 9 rokov sa zaplní celá škola) - chcem sa opýtať a poradiť tých, čo uniformy majú - akým spôsobom sa to na školách rieši - či má škola "sklad uniforiem", kde chodia decká "fasovať" alebo si rodičia kúpia dve letné a dve zimné uniformy pre svoje dieťa a ďalej sa o ne starajú alebo ako?
Aké sú ceny?
Odkiaľ sa kupujú? (Dávajú šiť?) Aký konkrétne odev to má byť? (sukne/nohavice u dievčat - dĺžka), farebnosť,... atď...

Zatiaľ sme uvažovali o nákupe z britských stránok - finančne to vychádza veľmi dobre, kvalita je OK - jednofarebné nohavice, svetre, vesty a podobne a na to dáme vyšiť logo školy...

Ďakujem 🙂

vefi89
31. máj 2014

@sue my sme si na strednej dávali šiť u krajčírky, cvakali to rodičia.. (uniforma potrebná pre prax, nie na sústavné nosenie) .. ale určite boli aj nejaké firmy, ktoré mali skladové zásoby uniforiem.. treba zvážiť v prvom rade to, aby na to mali rodičia všetkých detí, lebo dnes to je žiaľ tak, alebo penazí majú, alebo ledva prežívajú.

lencika
31. máj 2014

ja viem ze kamoska davala sit dcere uniformu lebo nevedela zohnat