ahojte.. dnes som zazila dost hroznu vec.. a priznam sa, ze neviem ako reagovat.. dcera 7-rocna chodi do pripravky.. skola, ucitelky, vsetko zatial fajn... no dnes mi po ceste zo skoly v aute rozpravala story.. na obede sedela vedla spoluziaka z triedy, a ten si pod stolom vytiahol von svoj penis a podla toho co vravela, si robil "dobre"... ona bola zvedava, tak to aj chytila ☹(( no v soku som bola a to poriadnom.. ona este nevie o sexe nic.. vie, ze babo rastie v brusku, ale detaily este nevie, nevie ako pipik funguje... samozrejme hned v pondelok hodim rec s ucitelkou a aj s jeho rodicmi, dost som nasrata, ze si nikto nic nevsimol a ze take nieco urobil v skole pred nou a ani mu nevadilo, ze su tam ine deti a ze ho uvidia...... len neviem ako to malej vysvetlit, nech to nechyta, a co to vlastne bolo a preco ☹((( dakujem kazdemu za radu...
@medovka14 tiez by som hodila rec s ucitelkou s odporucanim, aby to ona povedala rodicom. Rodicia by potom mali citlivo rozpravat s chlapcom.., pripadne obratit sa na skolskeho psychologa, aby s nim hodil rec na temu co sa na verejnosti patri a co patri za dvere izby.
Dcere by som povedala, ze tak ako sa dospelí navzajom nedotykaju intimnych miest (na verejnosti), tak to nesmie robit ani ona..
viem ze si bola rozhorcena,ale prepac mi,mne je z toho smiesno...ja si predstavujem svojju malu- ta je tak zvedava a vie sa tak nazlostit, ze by mu ho tam aj vykrutila😉ja by som poprosila asi ucitelku,aby dohliadla nenapadne na to aby sa to neopakovalo.vies deti vidia vela v telke,mohol to vidiet v prci prci prcicky a chlapec maly,hlupy urobil nieco podobne.ale samozrejme vsetko ma svoj cas,chlapec predbehol svoj rozum.... 😀 😀 😀
@medovka14 tiez som sa nad tym zasmiala, ale viem si predstavit ako si bola vyorana a vystrasena z toho celeho a co sa ti prehanalo hlavou.... aj nam sa stalo nieco podobne. sok jak svet. ucite to ries s ucitelkou popr. aj s vychovavatelkou. popr. aby sa z toho spravil zapis. v pripravke su aj deti s poruchami, problemami... a obcas si na nich treba dat pozor - na ich spravanie (nic v zlom ale je to tak). a dcerke vysvetli co su "intimne" partie tela, tak ako v lete nosime plavky aby sme si ich chranili a neukazovali pred druhymi tak si ich mame chranit a neukazovat aj v triede a urcite nie chytat proste nejak jemne jej naznacit a tiez dodat, ze ak by sa to opakovalo tak to treba povedat aj tebe aj pani ucitelke 😒 drzim vam obom palceky nech to dobre "prezijete"
inak ja som si po tomto incidente kupila knihu nieco na sposob veka kniha o sexe pre deti ci ako sa to vola maju viac a odtial som cerpala namety na pokec s dcerkou
@sendy182 @sisaha @haslerka27 @kacena4
uz mi to ani nepripada take strasne 🙂 hovorila som dnes s ucitelkou, tak ta sa porozprava s rodicmi... vravela mi, ze on a moja dcera su nerozlucna dvojka, ze su stale a vsade spolu 🙂 sonke som vysvetlila co a ako, tak teraz sa aj trochu hanbi, ze mu to chytala, a nechcela aby som to povedala p. ucitelke 🙂
@medovka14 Tak to mi pripada, ze tvoja dcerka zaziva prvu lasku 🙂 😉 Mam syna v jej veku, ale on sa zacal uz tak hanbit, ze taketo tahy by ho v skole nenapadli robit...... Uz sa zacina obliekat v izbe a sestre (5 rocnej ) stale krici do ucha... prezliekam sa nevidis??? Potrebujem sukromie....!
Ale dufam, ze ti rodica to tomu chlapcovi povedia, ze taketo veci sa robia osamote v jeho izbe.... 😅
@digysa no tak to riesime dalej.. sklamana som z pristupu ucitelky v druzine.. povedali mi (teda triedna aj druzinarka), ze ho budu sledovat a ked to uvidia aj oni, potom mu nieco povedia.. no doteraz nic, iba co pred prazdninami sa zase hral s pipikom a dcera to potichu sla povedat druzinarke (som jej kazala nech jej to povie do ucha potichu aby chalan nemal stres, ze to vie cela trieda). ona si ho zavolala, chlapec to poprel, a mila p. druzinarka povedala dcere, ze klame... som sa vytocila a sla som tam dnes, tak som zvedava, co dalej.. dufam, ze ho to aspon vystrasilo a nebude to robit, a ak nie, tak si pockam na jeho rodicov sama...
@medovka14 ahoj no určite by som bola i ja rozhorčená.....môj syn predškolák chodí po obede domov raz keď som bola preňho, ostatné deti sa obliekali do pyžamiek......a tu počujem ako sa učiteľka smeje.....že či majú sexuálnu výchovu.....dievčatko a chlapček si navžájom ukazovali ......... proste sa to vôbec neriešilo... 😉 ....to sú deti..no toto je iné viem.....ja by som len jej vysvetlila že on tam ciká a že sa to nemá ukazovať.....a nech si ho nevšíma.......a radšej nech nie je s ním.......niečo v tomto duchu.....jemne by som išla so sexuálnej výchovy.....no len za predpokladu že to pochopí...............učiteľku by som upozornila nech dozrie na neho.........a s jeho rodičmi by som neriešila nič..........pretože ten chlapček v strachu to môže celé prekrútiť a ešte si môže obviniť tvoju dcéru že si vymýšľa........