Od akého veku chodí vaše dieťa same cez cestu?

lucia10899
11. jan 2017

Ahojte od akeho veku alebo od ktoreho rocnika ste zacali pustat same dieta cez hlavnu cestu?

evittam
11. jan 2017

@lucia10899 Od 2.ročníka ZŠ.

lucia10899
autor
11. jan 2017

moj je tiez druhak,skor sa bojim ja ho pustit ,on by s tym nemal problem

emilia25
11. jan 2017

Aj moj je v 2rocniku a asi 5krat do mesiaca chodi sam busom ale vzdy ho kazde rano odprevadim na bus aj keby mozno zvladol cestu ale strach je strach a som doma.tak ho vzdy na bus odprevadzam.tiez zastavku mame kusok od domu ale ta cesta kolko ludi aj deti tam zrazilo.je to cesta kde konci obec a pomaly zacina 70tka soferi su proste nezodpovedny a nedodrzuju to.

ivuska027
11. jan 2017

@lucia10899 syn je druhak, od septembra chodi sam na kruzky a z nich.

mondolina
11. jan 2017

Od druhej triedy

lucia10899
autor
11. jan 2017

my mame pri dome hlavnu cestu kde kazdy dupne na plyn lebo je to koniec mesta,cez tu cestu samozrejme by som ho previedla este ale potom po ceste do skoly chodime okolo kruhaca a tam je este jeden prechod a v strede cesty je aj ostrovcek,o chvilu budeme mat druhe a neviem si predstavit kazde rano za kazdeho pocasia chodit s kociarom k tomu kruhacu tak preto nad tym rozmyslam aby sa osamostatnil ale mam z toho strach

pribinak
11. jan 2017

mam prvaka, chodi do skoly na sidlisku, rano vyrazame spolu, ale ide inymi smermi, cize ide sam, ide cez 2 cesty, robili sme nacvik cele prazdniny, zatial vsetko ok. Stale mu to opakujem, aby si daval pozor, neprebiehal, radsej pockal, aj kamos ho pocka, nemusi za nim utekat. Niekedy ide viac deti, najma starsie, tak som spokojnejsia

pribinak
11. jan 2017

@lucia10899 a nema kamosa, ze by chodili spolu? napr nejaky 3tiack ci 4rtak?

mirkaaa80
11. jan 2017

@lucia10899 keď sa bojíš, tak ho nepúšťajte....Ja by som asi tiež mala strach...Keď je tam este ten ostrovček...Takže buď si predstavíte že bude cez tú cestu chodiť sám alebo dáte bábo do kocika a pôjdete s nim....Dá sa to v pohode, ja som tiež tak chodila....Syn bol skolkar tak som nemala inú možnosť...😉

lucia10899
autor
11. jan 2017

u nas na ulici byva sama geriatria cize nema s kym chodit z nasho smeru...

katarinamarkova
11. jan 2017

@lucia10899
ono je rozdiel - hlavná cesta na dedine či v mini mestečku a hlavná cesta v BA
cez hlavnú cestu č.1 - ako prváčika - NO PROBLEM
cez hlavnú cestu č.2 - 🙂 asi až keď to bude mať 18 🙂