Oblecenie v 1. ročníku

13. aug 2022

Ahojte, co planujete obliekat chlapcom do skoly do prvej triedy? Do skolky nosil prevažne teplaky, obcas rifle. ale neviem, ci to bude pohodlne,kedze bude navstevovat aj druzinu. Vdaka 🙂

anjelicek26
13. aug 2022

Do skoly sa kazdopadne teplaky nenosia... treba zohnat proste pohodlnne nohavice a rifle s elastickym pasom hore... hladaj reserved, next, to je taka klasika... zavisi od postavy.

autor
13. aug 2022

@anjelicek26 dakujem, nas je taka spageta, ze do vsetkeho, co kupim, navliekam este gumicku 🙈😂

pribinak
13. aug 2022

Do triedy nosil take makke rifle, alebo čierne športové nohavice. Do družiny mal na prezlečenie tepláky
To sa Inak nedá, lebo by som skrachovala na jeho rifliach

anjelicek26
13. aug 2022

Spageta moc neporadim, dcerka je tiez taka - nosi name it a pompdelux a tap-o-leil nohavice/leginy, ale u dievcatok je to fakt vyhoda, ze sa leginy + tunika napriklad bezne toleruje v skole, ale teplaky u chlapcov nie... budes musiet poskusat rozne modely a hladat slim fit, ale ten elasticky pas musi byt...predsalen dlho sedia pocas dna.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heleninamama
13. aug 2022

Táto téma je tu opakovane. Chlapcom sa dajú kúpiť pekné a pohodlné nohavice z rôznych materiálov na gumičky/šnúrky v páse. A dá sa do nich aj navliecť guma - robím to stále. Teraz sú v každom obchode a stoja okolo 10 eur. Dievčatá chodia do školy vyfintené ako princezné a ani chlapci nemusia chodiť v teplákoch ako burani. Tie sú vhodné na telesnú výchovu a voľnočasové aktivity, nie na vyučovanie.

sofiafranko
13. aug 2022

Nam sa osvedcili joggery z Reserved (su makke eladticke a aj v riflovej variante)

autor
13. aug 2022

@pribinak ved prave, akurat som hodila par ks joggerov v reserved do kosika - ks 17,99 - kedze si syna poznam, potrebujem minimalne 7ks 🤦‍♀️🙈😂

Zase aj do skolky nosil prevazne cargo teplaky, málokedy klasicke - take ako na telesnu.

pribinak
13. aug 2022

U nás v družine sa veľa deti prezliekalo. A keď má byt slušne oblečený tak sa inak ani nedalo

andrejka1974
13. aug 2022

Do školy rifle alebo pohodlné nohavice a poobede do školského klubu určite tepláky však by si sa nedoprala a dotrhane boli každu chvíľu čo sa váľali vonku

letfenixa
13. aug 2022

Bežne nosia žiaci všetkých 9 ročníkov tepláky, je to hnusne, ale bežne.

majusska202
13. aug 2022

Ako pracovníčka v škole môžem napísať len jedno, dnes sa v škole nosí všetko takže bežné chodia chlapci do školy v teplákoch

renab
13. aug 2022

Synator nosil v prvom rocniku do skoly teplaky, lebo nohavice sme na neho nenavliekli. A dnes sme akurat riesili nakupy do skoly a vyzera to, ze sa k teplakom vraciame v maturitnom rocniku. Nesuhlasim, ale neda si povedat. Jeho nakup bol 2 pera, 3 zosity a teplaky. A vraj je do skoly vybaveny...

gabika99
18. aug 2022

@renab 😁😁😁

sunshine_18
18. aug 2022

Dievčatá a prečo nie aj tepláky? Ved také pekne teplákové súpravy a tenisky? Prečo nie?

gabika99
18. aug 2022

Naozaj sa nosia aj tepláky a to vo všetkých ročníkoch. Dnes sú rôzne, modernejšie ako kedysi. Ja mám dcéru ide do 6 triedy, doteraz nosila legíny, nohavice na zips a gombíky na seba nedala, nakoľko ju to tlačilo. Teraz si kúpila nohavice, ale také tie široké s kopou vačkov, samé široké tričká a veľké mikiny. Z môjho pohľadu "vandracke", z jej pohľadu Cool. Naozaj teraz tie deti chodia takto poobliekane. Sranda je ako prváčikovia chodia zo začiatku nastajlovany a časom rodičia pochopia, že im môžu obliecť aj tepláky, všetko, čo im je pohodlné.

6mia6
18. aug 2022

Naši chodil na dvor aj cez veľkú prestávku takže adekvátne k tomu vyzerali aj rifle. Prešli sme na tepláky.

veronicka88
18. aug 2022

V tescu majú rifle dole s pantentom a v páse na šnúrku....ide do štvrtého ročníka a kupujeme len tento štýl a len v tescu. Idem kúpim 4-5ks a mám na celý rok🤭rôzne farby majú. Aj rifle aj nohavice.nic ho nikde netlaci

sunshine_18
18. aug 2022

@sunshine_18 niečo takéto

luccija
18. aug 2022

@sunshine_18 lebo to je skola a nie tenisovy kruzok.U nas to zacali dost riesit v 7 r, lebo deti chodili ako trhani.Boli zakazane teplaky a zrazu vsetci vedeli vydrzat v rifliach.
Rifle sportove mavaju v HM, Tescu hore dole na gumicku a su volne.Aj v Zare mavaju teplaky co vyzeraju ako nohavice su z lepsieho materialu

narayan
18. aug 2022

Ja mám úplného špageťáka, jemu aj super slim rifle lietajú. Do školy mu kupujem dievčenské riflové mäkkučké jegginsy v HMku (9,90e), alebo v Lidli mavajú také detské gate (okolo 7e) z akoby riflovej teplákoviny a to buď pre chlapcov, alebo pre dievčatá a keďže tie sú užšie, tak tie...

veronicka88
18. aug 2022

@luccija veru tak.dnes keď je toho toľko na výber. Ani ja by som do roboty nešla v teolakovej súprave🙈

evaachesa
18. aug 2022

@sunshine_18 prepáč ale pokiaľ dieťa nenavštevuje športovú školu, tak toto nie. Do školy absolútne nevhodné, okrem telesnej výchovy.

veronicka88
18. aug 2022

Napr aha tu aká fajn cena a ešte ma aj Bonprix zľavu....niečo podobné kupujem ja: https://www.bonprix.sk/style/nohavice-s-patentm...

zafir01
18. aug 2022

Aj moji sú chudi najmä v páse... Nosia hm nohavice. Sú jednofarebné, príjemné na nosenie, a vo vnútri je regulovateľný pas. Navyše sa k nim hodí aj športové tričko, aj pólo tričko, či košeľa také univerzálne. A rôzne farby majú

janka95
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
k16k18
18. aug 2022

To sa vážne rieši co nosia ? Moja dcéra ide do prvej a teda má asi až jeden kus rifiel a všetko pekne legíny ...určite neplánujem meniť šatník a kupovať jej hneď 10 nohavíc lebo pri nej je spotreba veľká len preto ze je to neslušné....pokiaľ je čistá mam na háku co si kto myslí...neviem kde chodíte na ceny ze 10 euro rifle...ja co pozerám oblečenie také ako reserved hmko next aby to aj vydržalo tak od 15 euro hore

lenka2710
18. aug 2022

Moja ide do 2. triedy a teda 90% chlapcov z celej školy chodi v teplákoch! Samozrejme nemyslím vytahane kolená a dotrhane! Dievčatá legíny a co sú vlastne legíny, tiež úzke tepláky len pekne vyzerajú, či?? Dieťaťu ma byt hlavne pohodlne, má byť v čistom a ci sú to tepláky alebo iné nohavice je absolútne jedno! Napríklad u nás na škole sa deti na 1.stupni ani neprezliekaju na telesnu, sama ucitelka hneď v prvý deň školy povedala, aby v deň telesnej prišli chlapci v teplákoch a dievčatá tiež v niečom športovejsom, nie v šatách ci rifliach! Takže aj škola od školy, niekde je to jedno, niekde si potrpia na oblečení 🤷‍♀️

evaachesa
18. aug 2022

@lenka2710 tak to ale ide pekne dole vodou ...asi som v tomto stará škola, no v teplákoch idem maximálne vyniesť smeti alebo športovať. Nosiť tepláky do školy mi príde už riadne cez. 😳

scila
20. aug 2022

Už som to niekde písala v diskusii na rovnakú tému, že som dala synovi rifle, že veď už je školák a oni mali v triede koberec na hranie, vonku v družine boli stále v pieskovisku, takže kolená vydraté, špinavé, vrecká plné piesku... Každý deň bolo treba druhé, dlho sa to sušilo, kolená deravé...tak začal nosiť tepláky. A veľa detí prešlo postupne z riflí na tepláky, ako som sledovala. A aj sa v nich určite lepšie cítia a môžu sústrediť, keď ich na bruchu žiadne gombíky netlačia. Môj chodí v týchto https://gustokids.com/product.php?kategoria=tep...