Ahojte.
Chcem sa opýtať keďže majú byť obedy od mája zadarmo ale na edupage mi klasický nabehla platba cca 48€ že treba zaplatiť ako to teraz riešiť?písala som cez víkend učiteľke ale zatiaľ žiadna odpoveď tak či náhodou niektorá neviete poradiť.dakujem krásne a prajem pekný deň 😊🌼
Pripnem sa
@zanka777 My sme teraz za máj neplatili už nič. Učiteľka s tým nič nemá, zbytočne ju cez víkend obťažuješ. Zaplatila by som to,čo mi nabehlo, v utorok by som si zavolala do ŠJ a riešila s vedúcou jedálne.
@zanka777 toto ries v skolskej jedalni, nie cez vikend s ucitelkou (a este cakat odozvu ...)
my sme uz neplatili, ale ako baby pisu,. niekde uctuju dopredu, onde vyucuvaju dozadu. navyse nejake rezijne naklady sa budu platit vzdy, lebo dotacia 1,20 ci kolko teda na navarenie a aj zaplatenie energii a platov kucharok teda stacit nebude nikdy. platit sa bude, ale menej.
U nas tiez platili za maj, veduca povedala, ze dotacia pride skolam az koncom mesiaca maj, a potom deti budu mat predplatene ked neodoberu obed , hlavne starsi, sa im nechce cakat, a predbiehat sa nesmu, aby sa len odpipli, vtedy budu platit ten obed
U nas sa platia dopredu. Takze na maj mam uz zaplatene, napriek tomu ze platia od maja dotacie. Nam prisla info, ze to normalne na ten maj mame zaplatit a potom sa bude zvysok vracat na ucet. Takze podla mna normalne zaplat a co sa nevycerpa, tak ti vratia
@zanka777 Ahoj tak u mňa v škole je to takto kazde dieťa dostalo sek na zaplatenie čiastky 30e plus ak malo nedoplatok ,tých 30e je zábezpeka na to ak sa dieťa neodhlasi s obed bude v plnej výške stiahnuté s tejto sumy 30e čiastka za obed .Platiť sa bude 10cen na deň každý mesiac,ale 30 e je proste na to aby ti stiahli za neodhlaseny obed 🙂
Pockaj par dni. Predpokladam, ze to aktualizuju. Tiez som pozerala synove obedy pred tyzdnom a bola tam plna suma. V piatok to uz bolo aktualizovane. Zalezi, ako maju nastavene systemy.
@zanka777 u nas xetoom dava listok druzinar kolko platit este syn nedoniesil nic platime mesiac dopredu alebo zaciatkom daneho mesiaca podla toh kedy da veduca jedalneistocky druzinarovi
@reiskirchen trošku odveci nie?😁
@zanka777 to nie sú obedy zadarmo, ale dotácia na obedy