O koľko sa zvýšia poplatky v školskej družine?

martija
26. máj 2012

Ahojte. Chcem sa opýtať na poplatky v školskej družine. Synovi zvýšili z 5€, ktoré platil tento rok na 10€, ktoré bude platiť na budúci školský rok. Mne sa to zdá priveľa o 100% zvýšit poplatky v družine. Koľko platíte vy? Ďakujem vopred za odpovede.

maznacik007
26. máj 2012

my sme predtym platili 2 Eura potom to zdvihli na 5 Eur a teraz budu znovu zvysovat ale este nevieme o kolko... v kazdom pripade je to smiesna suma za to ze mas postarane o dieta poobede pat dni v tyzdni.... ja ked zacnem pracovat uz nie z domu na buduci rok tak dam omnoho viac... za vyzdvihnutie malej z druziny a postrazenie kym nepridem
v kazdom pripade ak sa ti to zda vela nemusis maleho davat do druziny ked si na RD....

xenicka13
26. máj 2012

my stale 8 eur ale syn potrebuje byt medzi rovestnikmi a keby som neplatila nemoze chodit ani na obedy 😖

iviatko
26. máj 2012

my tiez 8 eur + obedy 20 z ktorych zje minimum 😖 plus desiaty 8 eur, a celkom zaujimava suma tu bude, ale stale menej, akoby bol od obeda doma ;)

simsalabim
26. máj 2012

U nas to bolo - pred 2-3 rokmi - 12 euro (dcera je teraz uz na 2. stupni). Mne osobne sa to zda byt smiesna suma za to, ze je o dieta postarane 5x do tyzdna. Ved len kolko treba zaplatit v detskom kutiku v Auparku za 1 hodinu? Tusim to je 1,20.... Tie peniaze myslim ani nejdu samotnej skole, ale sprave skol, ktora ich potom nejako rozdeluje a cast si necha (ale nie som si ista, ci sa nemylim, ale myslim, ze nam to takto hovorili).

aduskatt
26. máj 2012

za druzinu bolo minuly rok u nas 12, teraz 14 plus si platime vsetky vstupenky atd a plus asi 22 za obedy

hajanka
26. máj 2012

nam poplatok za skolsky klub zvysili z 5€ na 6€ ja sa nestazujem

matapeto81
26. máj 2012

Ahojte nedá mi sem pridať postreh..u nás sa platí 8.50eur na mesiac,v menšom meste,viem pre niekoho sa to zdá dosť ale vezmite si že ten čas strávený v šKD nie je len o strážení"ale aj o učení,písaní úloh,hraní sa a venovaní sa deťom na plno 🙂 🙂 teda malo by to tak byť 😀 😀 a zoberte si to aj z druhej strany tie vychovávateľky sú za deti zodpovedné,takže keby sa hoci čo stane...radšej ani nepomyslieť..a ja napríklad idem dať malého od septembra do jaslí a tam budem platiť 166eur mesačne či tam bude den-dva alebo vôbec teda ešte plus dalšie poplatky.. 😖 😖 keby vám dieťa strážila nejaká aupairka tak by to bolo podstatne viac 😀 😀 😀 a ešte jedna vec tie peniaze za šKD sa odovzdávajú na Mesto či Obec takže škola aj tak z toho skoro nič nemá 😖 😖

anesim
26. máj 2012

TT minulý šk. rok 12 , tento 14 € a to tam je malá akurát na obede a chvíľu poobede - 1/2 hod - hodinu , ale budúci šk. rok sa ide znižovať , keďže Trnava platila asi najviac na Slovensku

simisi
26. máj 2012

Prave z dovodu 14 e druzina + 22 obedy som dceru odhlasila.kedze som na MD,ale co sa tyka tej starostlivosti a zodpovedenosti-ulohy v druzine nerobili,deti sa mali len hrat/najlepsie potichu/ alebo ich vypustili na dvor a nosila domov oblecenie v stave katastrofa 😎
pani ucitelky si mohli v klude klebetit 😝

dara76
27. máj 2012

u nas sa za SKD plati 13€ na mesiac

mucher
27. máj 2012

Nitra 5 e 😉

winipega
27. máj 2012

U nás 12,30€mesačne+10€ raz za rok na aktivity.

evickapooh
27. máj 2012

byvame na dedine platim 3,32 mesacne...

demografka
27. máj 2012

my v KE platime 8,30 za druzinu a cca 20 mesacne za obedy...

luy
28. máj 2012

Teraz nechodí,ale stálo to 15 eur meačne,to bola ranná družina od 6,00 do 8,00 a poobede od konca vyučovania do 17,00,no a plus obed nejaké 20 euro

gabinocka
28. máj 2012

druzina 8€/mesiac a obedy 18€/mesiac...u nas krat 2 😉

s_i_s_a
28. máj 2012

fuuha ste ma celkom zaskočili tými poplatkami...my platíme okolo 10,--€ na POLROKA...

sympa1
28. máj 2012

ka som tiez zaskocena vysokym poplatkom za druzinu u vas niekotrych...ale asi to zavisi aj od poctu prihlasench deti a tak...v nasej skole s 780 ziakmi je 6 skolskych klubov..a platime mesacne 4 eura.

anulka1000
28. máj 2012

BA - tu platíme za ŠKD 13 eur na mesiac + strava 27 euro mesiac a tak isto je aj škôlka.

beba35
29. máj 2012

dosť veľa platíte ...
PB: ŠKD vyjde na 2 € mesačne t.j. ranná družina je od 6:00 a poobede do 16:30 hod. Samozrejme + obedy cca 20 € mesačne.

jolinka
29. máj 2012

my v KE platime 8 eur za druzinu mesacne ale ak chodi viac surodencov do druziny, plati iba jedno dieta. Obedy cca 20-21 eur mesacne...ja som spokojna, lebo dcera ma s vynimkou utorka ked ma tanecnu...vzdy pekne napisane ulohy aj viackrat cita, takze doma ked pride zo skoly len struhame ceruzky 😀 😀