Ahojte. Chcem sa opýtať na poplatky v školskej družine. Synovi zvýšili z 5€, ktoré platil tento rok na 10€, ktoré bude platiť na budúci školský rok. Mne sa to zdá priveľa o 100% zvýšit poplatky v družine. Koľko platíte vy? Ďakujem vopred za odpovede.
my stale 8 eur ale syn potrebuje byt medzi rovestnikmi a keby som neplatila nemoze chodit ani na obedy 😖
my tiez 8 eur + obedy 20 z ktorych zje minimum 😖 plus desiaty 8 eur, a celkom zaujimava suma tu bude, ale stale menej, akoby bol od obeda doma ;)
U nas to bolo - pred 2-3 rokmi - 12 euro (dcera je teraz uz na 2. stupni). Mne osobne sa to zda byt smiesna suma za to, ze je o dieta postarane 5x do tyzdna. Ved len kolko treba zaplatit v detskom kutiku v Auparku za 1 hodinu? Tusim to je 1,20.... Tie peniaze myslim ani nejdu samotnej skole, ale sprave skol, ktora ich potom nejako rozdeluje a cast si necha (ale nie som si ista, ci sa nemylim, ale myslim, ze nam to takto hovorili).
za druzinu bolo minuly rok u nas 12, teraz 14 plus si platime vsetky vstupenky atd a plus asi 22 za obedy
nam poplatok za skolsky klub zvysili z 5€ na 6€ ja sa nestazujem
Ahojte nedá mi sem pridať postreh..u nás sa platí 8.50eur na mesiac,v menšom meste,viem pre niekoho sa to zdá dosť ale vezmite si že ten čas strávený v šKD nie je len o strážení"ale aj o učení,písaní úloh,hraní sa a venovaní sa deťom na plno 🙂 🙂 teda malo by to tak byť 😀 😀 a zoberte si to aj z druhej strany tie vychovávateľky sú za deti zodpovedné,takže keby sa hoci čo stane...radšej ani nepomyslieť..a ja napríklad idem dať malého od septembra do jaslí a tam budem platiť 166eur mesačne či tam bude den-dva alebo vôbec teda ešte plus dalšie poplatky.. 😖 😖 keby vám dieťa strážila nejaká aupairka tak by to bolo podstatne viac 😀 😀 😀 a ešte jedna vec tie peniaze za šKD sa odovzdávajú na Mesto či Obec takže škola aj tak z toho skoro nič nemá 😖 😖
TT minulý šk. rok 12 , tento 14 € a to tam je malá akurát na obede a chvíľu poobede - 1/2 hod - hodinu , ale budúci šk. rok sa ide znižovať , keďže Trnava platila asi najviac na Slovensku
Prave z dovodu 14 e druzina + 22 obedy som dceru odhlasila.kedze som na MD,ale co sa tyka tej starostlivosti a zodpovedenosti-ulohy v druzine nerobili,deti sa mali len hrat/najlepsie potichu/ alebo ich vypustili na dvor a nosila domov oblecenie v stave katastrofa 😎
pani ucitelky si mohli v klude klebetit 😝
u nas sa za SKD plati 13€ na mesiac
Nitra 5 e 😉
U nás 12,30€mesačne+10€ raz za rok na aktivity.
byvame na dedine platim 3,32 mesacne...
my v KE platime 8,30 za druzinu a cca 20 mesacne za obedy...
Teraz nechodí,ale stálo to 15 eur meačne,to bola ranná družina od 6,00 do 8,00 a poobede od konca vyučovania do 17,00,no a plus obed nejaké 20 euro
druzina 8€/mesiac a obedy 18€/mesiac...u nas krat 2 😉
fuuha ste ma celkom zaskočili tými poplatkami...my platíme okolo 10,--€ na POLROKA...
ka som tiez zaskocena vysokym poplatkom za druzinu u vas niekotrych...ale asi to zavisi aj od poctu prihlasench deti a tak...v nasej skole s 780 ziakmi je 6 skolskych klubov..a platime mesacne 4 eura.
BA - tu platíme za ŠKD 13 eur na mesiac + strava 27 euro mesiac a tak isto je aj škôlka.
dosť veľa platíte ...
PB: ŠKD vyjde na 2 € mesačne t.j. ranná družina je od 6:00 a poobede do 16:30 hod. Samozrejme + obedy cca 20 € mesačne.
my v KE platime 8 eur za druzinu mesacne ale ak chodi viac surodencov do druziny, plati iba jedno dieta. Obedy cca 20-21 eur mesacne...ja som spokojna, lebo dcera ma s vynimkou utorka ked ma tanecnu...vzdy pekne napisane ulohy aj viackrat cita, takze doma ked pride zo skoly len struhame ceruzky 😀 😀
my sme predtym platili 2 Eura potom to zdvihli na 5 Eur a teraz budu znovu zvysovat ale este nevieme o kolko... v kazdom pripade je to smiesna suma za to ze mas postarane o dieta poobede pat dni v tyzdni.... ja ked zacnem pracovat uz nie z domu na buduci rok tak dam omnoho viac... za vyzdvihnutie malej z druziny a postrazenie kym nepridem
v kazdom pripade ak sa ti to zda vela nemusis maleho davat do druziny ked si na RD....