Nemá niekto tento pomocník výsledky?
@mipla Uprimne? naco su Ti vysledky, ak nevies postup? Totiz, aj blbym postupom sa mozes dostat k spravnemu vysledku, takze samotny vysledok je zbytocny.
Takze napisat pravdu, znamena, ze nepisem priatelsky😀 Vyborne, tak sa vsetci usmievajme a tvarme sa, ze je vsetko v poradecku😝
@dskjhfdlkdjhl tvárte sa ako chcete...
🤐
@mipla O mna Ty nemaj obavy, ja som vzdy priama a za nic sa neskryvam, ale zrejme si vobec nepochopila zmysel mojho prispevku, takze je uplne zbytocne dalej komunikovat. prispevok totiz vobec nebol adresovany Tebe.
@kacena4
Nechapem preco stale niekto musi mat blby ,sprosty komentar,ak si niekto nieco pyta? Sak rolujte dalej,a nestarajte sa do toho ,ak to priamo niekto nepyta od vas!!! Su deti co nepichopia v skole a su aj ucitelia co vysvetlia latku a ak to pochopili sikovni ziaci,tak to museli podla nich pochopit aj ti ,ktorym trosku dlhsie trva ,kym to pochopia. A dieta sa musi potom ucit doma ,hladat materialy ,aby pochopilo ako sa co picita. Nie kazdy ucitel doucuje svojich ziakov.
@zdenickaopavska co maju spravne odpovede z celeho rocnika spolocne s pochopenim uciva? inak mojko reagujes a podpichujes na 1 rok a 1/4 stary príspevok...
Skoda, ze si nepamatam, co som napisala do tych prispevkov, ktore udajne nesplnaju pravidla. Tipujem, ze tam nebolo nic urazlive, len je tu zase niekto hyperkorektny a prilis citlivy sam na seba😉
@kacena4
Viem😃😃😃. Ale hladam nieco podobne. Ja hladam vyplneny pracovny zosit z matematiky pre 5 rocnik. Vysledky potrebunem na kontrolu pre malu,ci dobre pocitala.
@dskjhfdlkdjhl
neni som ja vztahovacna alebo ze idem si teraz rypnut. Len preco vzdy sa najde v kazdych komentaroch niekto,co pise od veci? Ten co pisal clanok ,tak nieco si pyta konkretne a naco sa treba starat do toho,ze naco mu to je? Ak konkretne nema co by ponukol tomu,co pisal clanok , naco vobec reaguje? A po tolkych kometrach co vobec jej vobec nepomohli,to asi vzdala. Ja teraz hladam tiez pracak z vysledkami a isto sa najde zas kopu mudrych komentatoriek,co sa budu starat do toho ,docoho ich nic neni.
@zdenickaopavska neviem sice preco mi pises, ja som o Tebe nepisala nic, navyse absolutne nemozes vediet, co bolo v tych mojich vymazanych komentaroch. V kazdom pripade, vysledky bez postupu mozu byt skor na skodu, lebo aj blbym postupom sa da dostat k spravnemu vysledku a este si dotycny moze mysliet, ze danej veci rozumie a potom moze na to doplatit.
@dskjhfdlkdjhl
Ano ano,to naozaj mas pravdu. Teraz si mi dala chrobaka do hlavy. Ja nie som matematicky typ,a malej tiez nejde matika,a ja by som vysledky potrebovala na kontrolu jej vypoctov. No teda som myslela,ze ked vysledok bude dobry,tak by mala teda vediet ako sa dany priklad pocita,
@zdenickaopavska A presne toto sme tu zakladatelke vysvetlovali a namiesto toho, aby to vzala ako dobru radu, tak to vzala ako urazku-no, niekomu sa proste radit neoplati😉
Takze netreba kontrolovat vysledky, treba si sadnut a premyslat nad postupom, na ZS to nie je o tom, ci je niekto matematicky typ, tam staci vediet citat s porozumenim a pochopit par pravidiel.
@dskjhfdlkdjhl
Vies co,nasa ma problem so zapamatanim. Vsetko ovlada ,kazdu jednu latku vzdy ked sa to ucia. Dokonca bola orva v smartbookse v matematike z celeho Slovenska. Ale jej problem jej ,ze oni skacu v ucebnici z latky do latky,a preberaju stale nove veci,a matika sa kopi ,stale nieco nove sa ucia,a zrazu sa pitom vratia k latkam ktore neopakovali vela mesiacov a nasa zabudne normalne ,ze ako sa to pocita. My aj doma opakujeme,ale teda ja uz neviem ako sa ma opakovat ,ked je prebrateho strasne vela,a kazda latka je o niecom inom. Ako nam s nou vsetko skusat,? Sak ani nemam sajnu.
nechapem naco su v poslednej dobe vsetkym odpovede z pracovn6ch zositov, sak dieta ma ucivo zvladnut v skole a vediet priklady vypocitat