Prosím už prestaňte s tými témami. Kto chce nech prinesie a kto nechce nech nenosí. Vybavené. Zariaďte sa tak ako vy chcete a ako to vy cítite a nepýtajte sa druhých o názor.
Priniesť kvietok pre učiteľky sa robí aj kvôli deťom. Môj syn sa veľmi tešil keď dnes kupoval kvietok a nevie sa dočkať kedy ho dá pani učiteľke.
A argument že zajtra nebudú mať čas je somarina.
Prajem úspešný začiatok školského roka.
Nechceš dať - nenos a nehejtuj.
Prestaňte s témami a založím diskusiu 🙈
A čo príchodné do novej práce? Tak toto je napríklad mne proti srsti ale prišli sme do prace 3 noví zamestnanci a len ja som nepriniesla nič. Nevedela so že sa to ešte robí. Bolo mi maximálne trápne a asi tak podobne sa budú cítiť zajtra niektoré deti. Preto zajtra okrem kvetov pre učiteľky nesiem aj s omeškanim príchodné do práce. Nezabije ma to.
Cela diskusia uplne od veci 😀
@miskakyska máš pravdu ale aspoň sa to nestratí haha
@juliacenc nie! Autorky založia tému a opýtaj sa ČO priniesť a 1000 príspevkov na ČO a prečo.
Ani tento komentar som nejak nepochopila o co ide, tiez mi pride od veci 😀
Ja by som sa určite nepýtala na fóre mk. Ale spýtala som sa dcéry, či chce zobrať. Lebo viem, že vyššie ročníky už nie vždy nosia. Ale keď chcela,kúpila som kvety a hotovo.
Bože nech už je po zajtrajšku🙏.....lebo niektore slovenské matky už týždeň nespávajú kvôli kvetom, káve a čokoláde učiteľke.Si myslia,že si splhnu či čo.
A teba pocet diskusii na MK nejak specialne trapi? Mas na starost server tejto stranky, ci preco?
Pozri, aspoň bude na cintorín a rozdá sa po rodine.