Nosia sa v prvý deň školy kvety pre učiteľku?

andreasko
18. aug 2019

ahojte mamičky škola sa nam blíži a ja mam vacsi stres ako moj buduci prvák,ktory mal odklad..chcem sa spytat na začiatku školskeho roka sa nosia kvety pre učitelku? ja vobec netušim ...radšej sa opytam a prvy den idu bez školskej tašky ano? dakujem

seahorse27
18. aug 2019

Ano, nosia sa kvety, ide sa bez tasky a v sprievode rodica 😊

ajsha123
18. aug 2019

Väčšinou trvá prvý školský den 1 hodinu (aj s privítanim a príhovorom tr.ucitelky) a ide sa domov... U nás za účasti rodičov a šli sme domov. Napr.take, ze sa predstavujú
, každý povie meno a tak...to až na ďalší deň. Rodičovské združenie, kde sme sa dozvedeli fungovanie, časy, poplatky, šk.potreby...bolo o pár dní neskôr...

patka06
18. aug 2019

áno, na prvý školský deň určite kvietok

hettinka
18. aug 2019

@andreasko niesli sme kvietok a šli bez tašky. Niektori mali tašku a nemali kvietok. Takze sa nestresuj, malým kvietkom nic nepokazis. V škole sme boli asi 2 hodiny prvý deň.

kimoki
18. aug 2019

@andreasko je tu aj taka skupina, ze prvacikom od septembra 2019. Skus pozriet, su tam rady a tipy od ostatnych maminiek. ;)

kristiii
18. aug 2019

@andreasko naši malí ísť s taškou, mali to napísané na škole aj na stránke školy, dostali totiž hneď nejaké veci a kvietok sme doniesli..mali asi všetci, alebo väčšina určite

michellemary
18. aug 2019

@kristiii má pravdu, info o taške býva na webe školy, pravdepodobne bude potrebná, Šlabikár a darčeky dostávajú deti v prvý deň. Kvietok je na Tebe, či dáš, alebo nie.

veronika_2000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka99999
18. aug 2019

@andreasko u nas sa islo bez tasky, s kvietkom, s rodicom/rodicmi. Najskor v hale prihovor pani riaditelky, potom do triedy, po chvili sme tam nechali deti s pani ucitelkou. Moj mal obed, dalo sa ostat v druzine, ale po obede som prisla pre nho, ja mozem robit z domu, aj teraz budem 2.9., lebo druhaci a starsi idu na 9.00 (vsak rodic, staraj sa, dalsie volno po 9 tyzdnoch prazdnin).

ivett1
19. aug 2019

kvietok nič nepokazí a ak si chce vziať školskú tašku, tak nech si vezme ...naše deti mali v prvý deň v škole tiež a neboli jediní ... u nás býva príhovor na šk. dvore a potom idú do tried s rodičmi aj s p. učiteľkou... privítala deti a rodičom povedala zopár informácií a išli sme domov 🙂