Ahojte, nosia sa prvy skolsky den kvety pre ucitelku? dcera ide do prvej triedy.
takéto malé deti áno. Je to milé 🙂
A druháci?
@krasnasvadba my sme niesli kvet iba v prvy den 1.rocnika....potom v prvy den dalsieho rocnika + pol.rocne a koncorocne vysvecko kavicka a "bomboniera" aby ucitelka nemala len kvety, aj tak zvednu.....nuz a je to tak, ze niekto da a niekto nie....tot moja skusenost, uz nam ide do 4.rocnika a opat na zaciatku dame kavicku a nieco sladke (na nervy 😀 )
Kava alebo coko skor na zaver roka.
Ked sa chces za nieco obzvlast zavdacit.
Na zaciatku roka jednoznacne kvet.
Jednoducha kyticka ci ruzicka...ziedne honosne kytice.
U nas nosia deti, u nas je ucitelka a vychovavatelka - v druzine, tak uvedomelejsi rodicia kupili aj jej. My sme to nemali take premyslene, nepytali sme sa a doniesla dcerka iba triednej. Ale uz potom na vysvedcko a pod nosila vzdy obom. Povedala by som, ze druzinarka poznala rodicov pocas roka viac ako triedna, lebo si u nej vyzdvihovali deti 🙂
v 1. a 2. triede sa zvyknú nosiť aj na začiatku roka, alebo ked majú novú p. učitelku. Niekto nosí, niekto nie. Ja stále zabudnem 😕 😉
A do skolky??
Syn ide do 8 triedy,kvety nenosil nikdy na zaciatku sk.roka,iba v prvej triede.Moj nazor je taky,ze ucitelka este nic neurobila,len prisla do prace,tak jej nema este za co dat kvet.Celkovo kvety nenosime ani na koniec sk.roka,davam velku cokoladu a kavu,alebo len tu cokoladu.Takisto to robia aj niektore mamy jeho spoluziakov.
Teraz mi dcery idu prvy krat do skolky a zvazujem,ci nieco vziat.
My mame aj v 2.rocniku novu p.ucitelku, takze nesieme aj teraz. Takisto p.vychovavatelke
aj u nas sa budu davat kvety mame prvaka a tretiaka.
My ešte školáčika nemáme ale podľa toho čo mi rozprávala sestra, tak neterka išla minulý rok do prvej triedy a bral prvý deň normálne kvety. Ale vraj oni dostali takú učiteľku čo im potom povedala, že jej nemajú už ani na konci roka nosiť nič, že jej to príde zbytočné. Ale takto prvý deň by som zobrala a už potom budete vidieť akú budete mať pani učiteľku 🙂
áno, nosia. Ja by som kúpila určite, veď to nie je taká obrovská položka 🙂
@salome123 ano, nosia 😉