Nevie si (asi) zvyknúť v novej škole

babetko13
27. sep 2023

Ahojte 🥹 ak by nejaká mamička zažila a poradila mi🥹prestahovali sme sa do mesta dcéra navštevuje novú školu, nemá tu žiadne kamošky s nikým sa v škole nehrá nechce mi tam chodiť každé ráno mi plače,,je uzavretá, chýba jej byvala škola a jej kamaráti ❤️‍🩹💔je v tretom ročníku základnej školy,dnes mi má rodičovskom aj učiteľka dohovárala že je stále sama a nič nechce ani sa rozprávať v škole nič 😭mne to trhá veľmi srdce prídem pre ňu do školy a ona tam sama sedí na lavičke ostatní sa hrajú behajú a ona tam čaká mňa,je mi z toho na nič a nevim ako ďalej ,,, mám snou navštíviť psychológa? ďakujem 🥹🥹🥹

pribinak
27. sep 2023

@babetko13 na škole nie je psychológ? Ak nie, tak potom cpppap.
Chodí na nejaký krúžok mimo školu? Zeby aspoň tam mala kamosky

januska12323
27. sep 2023

Triedna by ju mala začleniť. Posadiť k nejakej ukecanej slečne, navrhnúť pár triednickych hodín tam sa popredstavovať čo ja viem.

martinusik91
27. sep 2023

So synom sme mali to isté. Do druhého ročníka nastúpil do novej školy. Trvalo približne rok kým sa úplne začlenil do kolektívu. Chce to čas. Triedna by ale mala byť tá čo ju začne začleňovať. Vy s tým doma moc nenarobíte...

simca06022011
27. sep 2023

je tretiacka, pohovorit si s nou. NIe je uz skolkar... u nas sa deti rychlo zaclenili, ide iba o jej pristup. Jednak aj triedna aj vychovavatelka maju deti tahat do aktivit, ale ak ona nechce.. tak ju nebudu predsa nutit. Ja by som jej dohovorila, ze takto nemoze fungovat, chapem , ze jej kamosi chybaju, ale aj tu si najde novych.

ptvw
27. sep 2023

Chce to len čas netlač na ňu a učiteľka nemá čo dohovarat, ma sa snažiť ju začleniť, dohovarat môže ak by vyvádzala vyrusovala nedávala pozor etc

zuzana76
27. sep 2023

@ptvw ved mozno sa ucitelka snazi a preto informovala matku, ze sa to nedari

babetko13
autor
27. sep 2023

@simca06022011 práveže učiteľky kedy prídem su na mobile,mali by ich zapájať spolu ale vobec naco sa mi aj dcéra sťažuje keby im učiteľka dohovorila sa hrať aj snou , lenže učiteľky sú dosť drzé

ptvw
27. sep 2023

@zuzana76 píše ze jej dohovarala, to sú pre mna 2 rôzne vyznamy dohovarat niekomu a informovať ho 🤔

simca06022011
27. sep 2023

@babetko13 tak to nie je škôlka...

zuzana76
27. sep 2023

@ptvw mozno aj mamicka sa zle vyjadrila, nevieme, ci uz ucitelka nepodnikla nejake kroky ako ju zaclenit hrami a dievcatko vobec nereaguje, tak povedala mame, ze nech aj ona sa ju snazi doma nejako spracovat, to je pre mna dohovaranie tiez

yoxinka
27. sep 2023

Syn začínal v novej škole ako druhák. Trvalo tak 2 roky, kým sa začlenil, našiel si kamošov a zakceptovali ho. Teraz začal chodiť na 8 ročný gympel a to začleňovanie do kolektívu je oveľa oveľa jednoduchšie, ako keď prišiel do kolektívu, ktorý bol už zabehnutý.

renab
27. sep 2023

A nemozes ty pozvat spoluziakov k vam? Mozno by to zabralo.
A inak ucitelka sa ma snazit a nie tebe dohovarat.