Neprerezaný zúbok

biokozmetika
26. okt 2017

Ahojte, máte tu niekto skúsenosť keď zúbok vypadne a nie a nie sa prerezať sám? už to je takto skoro 4 mesiace (predný zúbok) a nechcem malého zbytočne stresovať zubárom (všetky ostatné zúbky sa prerezali skoro hneď...)

deti95060810
26. okt 2017

tak mojej dcére vychádza už najmenej rok. Ale to sa jedná už o trvalý zub....

lubina
26. okt 2017

@biokozmetika predne zuby nasej starsej dcerky sa prerezavali dva (ano 2) roky....zubarka povedala, ze vsetko je mozne a ze raz urcite vyrastu,ked sme u nej s tym boli...

sandrahi
26. okt 2017

joooj, niekedy to veru trva, pokial sa zubky prerezuu

lulula12
26. okt 2017

Ked ho nechces stresovat tak este vydrz, myslim, ze sa prereze, len mu to asi dlhsie trva, ale to pride 🙂

lienqa
26. okt 2017

No, to my sme museli predné horné vytrhnúť lebo sa jej jeden mliečny zasekol o už vyrastajúci, tak zubár vytrhol obidva mliečne a zatiaľ jej vyšiel iba ten jeden trvalý 😅 čo už je vyše mesiaca, malá vyzerá vtipne, tak dúfam, že to nebude rok ako tu píšete 😀

tova
27. okt 2017

mojej predny mliecny vypadol tak zaciatkom Maja a tiez uz som chcela ist robit rtg ze co je pod dasnom. Az niekedy koncom Sept. sa objavil biely pasik pod dasnom a stale ide ma asi len 3mm. Je rovanko velky aj rovny ako vedlajsi ktory je uz davno von tak konecne nestresujem.

biokozmetika
autor
27. okt 2017

tak dík, upokojili ste ma 🙂 dám tomu ešte nejaký čas a keď sa nič neukáže tak zbehneme na rtg.