Nemecká škola v Bratislave. Referencie?

irise
8. sep 2011

Prosim podelte sa o skusenosti a info o nemeckej skole v BA. Dakujem

mirasierra
9. sep 2011

ahoj, moja dcera chodi do nemeckej skolky co je pod nemeckou skolou. Školka je super, som velmi spokojna. pokial viem, minuly piatok ziskala skola akreditaciu ako medzinarodna skola na SK. Cize akreditovana je.

denisenko
10. sep 2011

baby a neviete mi povedať, či niečo aké existuje aj v Ziline? malý chodí do nemeckej školky už tretí rok a tak by som jeho plynulú nemčinu chcela využiť aj na Slovensku v škole....poradíte?

p3tra11
10. sep 2011

@denisenko pokial ja viem, tieto skoly a skolky su len v BA... zial... 😔

denisenko
10. sep 2011

@p3tra11 aj som si myslela, ani na nete som nič nevygooglila.....škoda.... a dakujem 😵

irise
autor
8. feb 2012

Nejake nove info pls?

pokahontas2
17. okt 2015

Ahoj, prosim, ma niekto aktualny prehlad o skolach zakladkach, idealne kombinovane so skolkou, kde sa hovori nemecky a su v BA a okoli? diki moc za kazdu radu.. 🙂

melody
9. jan 2016

Ahoj, neviem, ci su este nejake iné okrem tej na Palisadach a tejto: v Novom meste, neďaleko Polusu je skola Za Kasárňou, ma svoju škôlku, ale tam podľa mna nemčina nie je. Ani toto nie je bilingválna skola, ale majú nemčinu od prvého ročníka, niekoľko hodín týždenne a dve pozitíva: skola ma veľmi dobre meno, patrí medzi najlepšie v BA i na Slovensku a má "otvoreny" rajón, čiže možte sa tam prihlásiť, aj ked tam nemáte trvaly pobyt. Nevyhoda, robia si vyber ziakov. Je to štátna skola. Nemčina je tam naozaj na vysokej úrovni a celkovo výučba tiež.

pokahontas2
9. jan 2016

@melody dakujem🙂

sharmana
31. jan 2016

jej nemecká škola... to by bolo niečo pre moju malú, ale školné trošku vysoké