Prosim podelte sa o skusenosti a info o nemeckej skole v BA. Dakujem
baby a neviete mi povedať, či niečo aké existuje aj v Ziline? malý chodí do nemeckej školky už tretí rok a tak by som jeho plynulú nemčinu chcela využiť aj na Slovensku v škole....poradíte?
Nejake nove info pls?
Ahoj, prosim, ma niekto aktualny prehlad o skolach zakladkach, idealne kombinovane so skolkou, kde sa hovori nemecky a su v BA a okoli? diki moc za kazdu radu.. 🙂
Ahoj, neviem, ci su este nejake iné okrem tej na Palisadach a tejto: v Novom meste, neďaleko Polusu je skola Za Kasárňou, ma svoju škôlku, ale tam podľa mna nemčina nie je. Ani toto nie je bilingválna skola, ale majú nemčinu od prvého ročníka, niekoľko hodín týždenne a dve pozitíva: skola ma veľmi dobre meno, patrí medzi najlepšie v BA i na Slovensku a má "otvoreny" rajón, čiže možte sa tam prihlásiť, aj ked tam nemáte trvaly pobyt. Nevyhoda, robia si vyber ziakov. Je to štátna skola. Nemčina je tam naozaj na vysokej úrovni a celkovo výučba tiež.
@melody dakujem🙂
jej nemecká škola... to by bolo niečo pre moju malú, ale školné trošku vysoké
ahoj, moja dcera chodi do nemeckej skolky co je pod nemeckou skolou. Školka je super, som velmi spokojna. pokial viem, minuly piatok ziskala skola akreditaciu ako medzinarodna skola na SK. Cize akreditovana je.