Ahojte,
rada by som sa opytala, ci vase deti chodia na lyze a ako sa vam/im paci? Budem rada, ak sa podelite o to, preco ste sa rozhodli pre lyze a ako vyzeraju treningy. Tiez ma zaujima ako je to financne? Zvladate to?
Dakujem krasne
@simcika tiez som uvazovala, ale z pocutia ak chodia len na Semmering denny vyjazd do 100 Eur. Co vravela jedna maminka tak trenerka zobrala 3 deti do auta, trebalo prispiet na benzin, trenerke zaplatit,celodenny skipass, obed okolo 15 Eur. Plus lyze, lyziarky, oblecenie nazbiera sa to ak klub nepoziciava. Ak chodievaju ine strediska a nekupuju sezonku tak 5 dnovy skupinovy do 100Eur plus doprava, ubytko, vreckove. Vsak sa popytaj v danom klube na poplatky a co hradi klub a co rodic. Moja dcera tancuje a nas vyjazd do Ciech stal na 4 noci do 200, a to sla len ona startovne, bus, hotel, strava, takze pri lyzovani plus 100 by som este pridala. Je to drahy sport ☹
Môj muž profesionálne lyžoval, a neskôr bol dlho tréner. Je to dosť dráhy krúžok. A aj časovo náročný. Máme tri deti, dvaja už lyzuju super, mala snáď tento rok, ale ani jeden na krúžok lyžovania nechodi. Už keď trénoval môj muž to bol krúžok len pre vyvolených.