Dobrý deň, len sa chcem spýtať na vás názor ohľadom škôl. Myslite že pôjdeme do školy koncom mesiaca 30.11? alebo nás nechajú ešte doma.
aj ja dúfam, že sa školy otvoria ...keď sa otvárajú ostatné prevádzky a kostoly, tak nechápem prečo by sa neotvorili školy
Uz vcera bolo neskoro
Ja v dúfam že decka pôjdu do školy. Už aj psychológovia sa vyjadrujú ako takáto izolácia zbližuje deťom. Nie je to len o distancnom vzdelávaní, ale najmä o strate soc. kontaktov a izolácii.
Mnohe deti sú cely deň samé doma, a čím budú deti dlhšie doma, tým bude návrat ťažší.
Nerozumiem prečo Igor drzi deti doma, ale povolí fitka a kostoly.
Ja si myslim, ze nie.
Teraz blazon otvara kina, kostoly, atd...cisla mu do konca novembra vyletia a bude po otvarani skol...
Myslím, že nie. Z deti, ktoré nechodia do škôl, vyrastú sprostí dospelí a Igor bude mať do budúcnosti bohatú voličskú základňu.
Jasné, chcela by som aby sa školy otvorili, ale myslím, že je to nereálne, teda možno druhý stupeň áno, ale stredné školy určite nie. A k porovnaniu otvárania prevádzok, do kina, divadla, fitka môžete ísť keď chcete (nemyslím, že návštevnosť bude vysoká) do školy deti chodiť musia a to riziko prenosu je tam vysoké. Vo fitku môže byť v jednom momente 6 ľudí, v škole je v jednej triede v jednom momente 20-30 detí v podstatne menšom priestore ako vo fitku. Plavárne sa vyjadrili, že zatiaľ neotvoria, Cinemax sa vyjadril, že zatiaľ neotvoria, to, že im povolili otvoriť, neznamená, že budú otvorené.
Včera hovorili, že určite nie.
hlavne, že v kostole môže byť aj dvesto ľudí ak je dosť veľký
no ved Igi robi naprieky sas ..... na ukor deti......ake ubohe🙏
presne, nechapem, preco uvolnuje opatrenia a otvara kostoly, ale skoly nie ..... cisla mu vyletia do konca novembra .....
Pochybujem, podľa mňa pôjdu až v januári po vianočných prázdninách on si zmyslí že sa to neoplatí na tri týždne ich poslať do školy.Uz včera bolo neskoro syn siestak sám povedal ,že síce dobre doma ,ale chce ísť do školy .Už niektoré veci mu ja už neviem vysvetliť a tak to potom vyzerá že trojocka k trojocke ide 😲ale tajné dúfam , že áno pôjdu do školy ( ale kedy netuším 😂)
@evamarek77 lebo v kostoloch sa nakaziť nemôžu
@heleninamama myslim, ze je tu dost sprostych aj s vychodenou skolou ;)
to este vazne niekto veri, ze 15rokov povinneho buzerovania deti, v nich zanecha nejake uzasne vedomosti? Ach
@deti95060810 a kde a kto an tom pracuje?
@nevludna Nejaká si zatrpknutá a neviem, či máš deti, ale moje chodia do škôl, kde ich nik nebuzeruje, učia sa výborne a dokonca sa tam tešia. 😂 Majú tam dobrých učiteľov a aj kamarátov. Sama mám tiež na školu dobré spomienky, hoci ZŠ som navštevovala ešte v tom strašnom socializme...
@rebeka34d podľa môjho názoru, do konca mesiaca počtu začnú stúpať a z otvárania škôl nič nebude. Bodaj by som sa mylila🙏
@pribinak Igor deti nedrží...Epidemiologovia nesúhlasia s návratom do škôl...😉
Len mi je divné že prvý stupeň chodiť môže a druhý nie.V čom sú iné tie deti že jedny sa učia doma a druhé môžu ísť do školy
@deti95060810 ale čoby. Veď už aj cely tím sa vyjadril, že Igor sa rozhoduje podľa seba
@heleninamama niekomu vyhovuje, vacsine ale nie ;) kto chvali skolu nerozumie co vzdelavanie naozaj znamena...vsak sa kukni kolko je deciek, co stratili chut sa ucit, spoznavat...lebo ich v 6.rokoch musime dat do vazenia zvane skola, v ktorom zabije chut sa ucit vo vacsine deti...
Ale reagovala skor na ten tvoj nazor, ze bez skoly by boli ludia hlupi....s ktorym absolutne nesuhlasim.
@rebeka34d do skol decka v novembri urcite nenastupia. stacilo pocuvat na poslednej tlacovke grohlinga. myslim, ze skor ako po novom roku s tym ratat ani netreba. porovnavat 1.stupen a 2.stupen je neporovnatelne. na prvom stupni staci na dieta zvysit hlas a prikazat mu, ze si rusko nema dat dole, tak to dieta je schopne s ruskom aj jest aj pit. ak nepomaha zvyseny hlas, stale je tam priestor na "vyhrazky" riaditelkou, ci dvojkou zo spravania. na druhom stupni- puberta, hormony, je s dodrziavanim ROR sakra velky problem. tam nepomaha napominanie a uz vobec nie vyhrazanie. pubertiaci budu chodit s odhryznutym rozkom celu velku prestavku, aby nemuseli mat rusko. je uplny standard, ze po sebe chalani skacu, ze viaceri piju z jednej flase. aj tu na MK su ucitelky, ktore presne toto odpozorovali. ja mam kamosku ucitelku, ktora to tvrdila od septembra. rusko- problem, odstup - problem, dexinfekcia- problem. lebo puberta! a co sa tyka stred.skol, tam je velka migracia, kedze na stredne skoly sa cestuje do okresnych miest, netaz aj mimo krajov.
no ..už sa na tom pracuje aby 30.11 sa otvorili školy....😉
Takže ja dúfam že áno...školy otvoria