Ahojte, ked maju vase deti marodeniny a nesu do skoly pre deti nejaku sladkost, posielate nieco aj pani ucitelke? Mame prvaka, v skolke nosili deti aj ucitelkam( co som sa tiez dozvedela neskoro) tak nechceme zacat "zle" ( oproti ostatnym detom) 🙂
Syn je prvák a tento týždeň doniesol domov bublifuk, aj lízatko, že deti mali sviatok 😉 dcéra je už na SŠ, keď má sviatok, nesie mufiny alebo bábovku a ponúkne spolužiakov, aj pedagógov.
Som učiteľka a nosia mi. Niekto to, čo deťom, niekto malú čokoládu, ale úprimne, nepozerala by som sa na dieťa inak, keby mi neprinieslo.
Moj chlapec práve zajtra nesie do škôlky deťom a aj obom učiteľkám a kuchárke. Ale len maličkosť.
Moja dcéra bude mať v utorok narodeniny a je deviatacka a každému dá čokoládu a aj učiteľovi dáva vždy väčšiu čokoládu
Som učiteľka, na 2. stupni. Niektoré deti mi ako triednej dajú takú istú vec ako spolužiakom, občas sa stane, že donesú čokoládu. A mne zobrať tú čokoládu je v podstate nepríjemné, lebo však sviatok má dieťa, nie ja, takže nevidím dôvod, prečo má dávať darček mne. So sladkosťou rovnakou ako spolužiaci problém nemám, často si ju všetci zjeme priamo na hodine
Dcéra je druhacka na ZŠ a nosia. Minulý rok každé dieťa doniesol spolužiakom aj učiteľke a vychovávateľke. Vadsinou je to niečo jedlé.
OMG,na toto by mal byť nejaký zákon,ktorý by to zakázal....ešte aj učiteľom.....
nie, sama chodím ešte na základku a nosíme len spolužakom a z toho čo rozdávame ponúkneme aj učiteľke...
@rozculena omg, toto je čo za komentár? Som matka školopovinných detí a tiež učiteľka. Ako matka - keď má dieťa sviatok, nosí drobnosti pre spolužiakov a takú istú drobnosť pre učiteľa - na prvom stupni - teda triedneho. Ide o radosť môjho dieťaťa, potešiť ostatných, bez rozdielu. Ako učiteľka, je mi celkom nepríjemné prijímať či už čokoládu, alebo kvety na začiatku či konci školského roka, pretože viem, že sú to financie rodičov navyše. Nevyžadujem, zakaždým poďakujem, ale vždy zdôrazním, nech radšej rodičia potešia ich - teda vlastné deti.
Takže, riešiť zákonom čokolády mi príde cez.... Nedáš - super, ja sa poteším! Dáš, neodmietnem len kôli dieťaťu a jeho dobrému pocitu.
Mám prváčku a tretiačku. Pani učiteľkám nič špeciálne nenosia, ale vždy dajú/ponúknu to, čo aj deťom.
Nie, môj syn nenosil na svoj sviatok učiteľom čokolády. Priniesol koláč, muffiny a ponúkol každého.
Ja posielam aj pani učiteľke.čokoládu, naša dáva oslávencom aj darček
Cokoladu
Nosili mi. A vždy som rovno rozbalila s nimi a zjedli sme spoločne.
Nosí a vždy nosila...na 1.stupni aj tete upratovacke a tete kuchárke.
Nosí, ako v škôlke tak i v škole. Teraz je prvák, to čo deťom ponúkne I učiteľke, nosí I deťom do družiny a družinarke. Učiteľka I družinarka mu povedali, aby si najprv rozdelili deti, až ostane, ponúknu sa. A ja by som mala skôr problém s doma pečenými a pod. I v škôlke bola podmienka, že to musí byť hygienicky balené, držím sa toho stále.
Nie, deti ponúknu normálne cukríkmi ako ostatných. Ja aj tak všetko, čo dostanem, tak zjem s deťmi.
Naši dali nejakú čokoládu aj učiteľke.