Narodeninová párty

14. sep 2021

Dcera ma 8,5 roka. Spoluziackina mama poslala minuly stvrtok pozvanku na narodeninovu party dcerinej spoluziacky. Hned sme suhlasili lebo dievcatko pozname, rodicov len z videnia (s tym, ze program bude nasledovat neskor, predpokladala som, ze to bude u nich doma).
Vcera dostala mala pozvanku na party na tuto stredu - zajtra (2 dni pred tym). Deti maju byt vyzdvihnute po skole a ist nejakym vanom (ma ho soferovat spoluziackin otec) 72 km od mesta k jazeru a tam sa maju kupat, torta atd. a potom 72 km naspat.
Je to cele na poslednu chvilu, v strede tyzdna sa mi zda byt takato "party" nevhodna. Neviem ako soferuje spoluziackin otec (mam z toho strach).
Co si o tom myslite?

jaja20
14. sep 2021

To čo za blbosť,vláčiť deti 72 km tam a naspäť kôli kúpaniu v jazere??? Prepáč,ale určite by som ju tam nepustila,možno ešte,keby to bolo v nejakom aquaparku pod profesionálnym dohľadom a v teplej vode,ale takto isto nie 😖

autor
14. sep 2021

@jaja20 Prsne toto iste si myslim.

pehavcek
14. sep 2021

Nepustila by som.Uz nestaci normalna oslava? Chora doba.

janai1
14. sep 2021

A to bývate na Slovensku? Lebo teraz už určite nie je počasie na kúpanie v jazere 😅

markaterka
14. sep 2021

No s takouto "oslavou" by som veru nebola nadšená. Určite je to nevhodné. A ja ako poznám moju dcéru, tak keby sa v septembri kúpe v jazere ( aj keď vonku je teplo, ale noci sú chladné) tak má taký zápal priedušiek.

evica17
14. sep 2021

To je ta ista party ? Ci ide na dve party ?
No a neviem, ja by som sa asi tiez trosku bala. Nevadilo by mi ze je to v stredu ( zajtea je sviatok ) ale skor ze je to tak daleko a idu sa kupat. Nikdy nevies co sa moze stat, jeden rodic na tolko deti, a este v jazere. Asi tiez suhlasim s babami vyssie, nepustila.

evica17
14. sep 2021

@janai1 vsak zajtea ma byt tu na orave 25 stupnov, ktovie kolko v ba. I ked to jazero bude chladne

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. sep 2021

Nie nezijem na SK, zajtra ma byt 27st. Tak ale takto tahat deti...podla mna total kravina a hlavne v strede tyzdna. Ved robime, sustredit sa na skolu...to co je za moralku..

To je jedna party ale vstko sa ma riesit 72 km tam a 72 km spat...

tosomja
14. sep 2021

Moja má 11r a určite by som ju nepustila s nikým cudzím 70km k nejakému jazeru.
Keď tak, doma na dvore v bazéne...no už asi nie v takom počasí.
Bála by som sa, či dajú dostatočný pozor na všetky deti, či každé vie plávať, nepoznám povahy ostatných detí...no v žiadnom prípade. Už fakt nevedia ako zaujať.

mam1na
14. sep 2021

Asi by som sa ospravedlnila a nepustila si dieťa, keďže rodinu ani poriadne nepoznám, neviem, ako šoféruje tatino a kúpanie, nejako sa mi to nepozdáva. Ani ste nevedeli, do čoho idete. Zvláštne. Skôr asi nežijete na Slovensku...
To bude mrzieť, keďže ste súhlasili s pozvaním a dietko sa už iste veľmi teší.

autor
14. sep 2021

@esterba Cez vikend by sme ju odviezli. Nemaju chatu, bude kupanie a jedlo v restike. Presne presne, my robime, a kedze to bolo na poslednu chvilu neda sa nam ani ju odviezt...takze tiez nazor, ze nie?

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja20
14. sep 2021

@esterba Ten odvoz je asi posledné,čo by som riešila,pre mňa by bolo podstatné hlavne to kúpanie v jazere. Ako to chce mať ten otec pod kontrolou? Veď sú to malé deti,možno druháci,tretiaci...?

esterba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. sep 2021

Hlavne je to zajtra po skole a vo stvrtok zase skola. Kto organizuje taketo party na stredu? Este u nich doma nieco komornejsie, ale taketo vylety (150km v priebehu 6 hodin). Fakt ani ja z toho nemam dobry pocit.
Dik za vsetky nazory.

joannita
14. sep 2021

Ja by som urcite nesuhlasila. Bala by som sa aj toho soferovania a aj kupania. Ak sa nahodou nieco stane, budes si to velmi vycitat...

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. sep 2021

@nikolka1986 Neda sa mi s nou ist (a rodicia ani nie su pozvani) lebo s muzom robime. Keby som to vedela skor tak by som mozno zobrala pol dna dovolenku a viezla ju tam osobne a niekde sa tam obsmietala...ale takto na poslednu chvilu...
Mala place. Je to cele blbe...fakt niektori rodicia uz nevedia co od radosti...

evica17
14. sep 2021

Zajtra je statny sviatok, sedembolestna. Aj vtedy robis s muzom ?

joannita
14. sep 2021

Tak ked place, tak jej slub ze pojdete vy na nejaky vylet miesto toho, alebo na nejake miesto co ma rada, do zoo, alebo do cukrarne...

autor
14. sep 2021

@evica17 Nezijem na SK. Takze ano, tu sa robi.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
14. sep 2021

Uz citam. Ja by som nepustila, ked je to cez skolu a pracu. Keby bol volny den, este by som nad tym uvazovala a zvazila to ale takto nie.

autor
14. sep 2021

@nikolka1986 Co viem tak 3 odvolali a tak mamicka zacala pozivat ine deti. Aby mali na party aspon 10. Kolko ale realne pride neviem...

autor
14. sep 2021

@joannita Ano, nieco take sa snazime robit, samozrejme ju ukludnit...ta zoo je dobry napad.
Cela situacia je velmi neprijemna.

zuzikak
14. sep 2021

tak ako vravia dievcata. Tolke kilometre len pre jednu oslavu uprostred tyzdna by bolo pre mna no-way a je uplne jedno ake je pocasie. Vseobecne som proti velkym detskym oslavam (na to sluzi oslava v rodine) a slusne by som odmietla. Dcere by som vysvetlila, ze je to daleko a tak daleko ju bez nas nepustim a bodka. Na dalsi den vstava do skoly, vy do prace a takto sa vyvazat uprostred tyzdna je pre mna nemyslitelne. Dievcatku ci jeho rodicom by som odkazala, ze sa radi stretnete napr. cez vikend a dcera jej moze doniest darcek (nejaku drobnost) do skoly a spolu mozu ist na zmrzku napr.

evica17
14. sep 2021

Ked odvolali ostany, tak sa asintiez boja a nepaci sa im to. A 10 deti na jednwho orwcka pri kupani v jazere ? No to je moc, to nema sancu ustrazit.

kepassa
14. sep 2021

Asi by som zavolala rodicom dievcata a normalne sa opytala ci bude na tolko deti sam otecko,ci ma pomoc a tiez veci okolo toho...chapem,ze je smutna mala...ale zas 1 clovek na 10 rozblaznenych deciek vo vode je malo.moze sa cokolvek stat...aj ze sa neboji vziat ich vsrtky do auta...to fakt ide sam??? Ze si trufa...odvaha

elizabet173
14. sep 2021

ani by som o takej hlúposti neuvažovala, sľúb jej nejaký výlet, tak, ako ti radili vyššie.