Nákup školských pomôcok

4. aug 2022

Ahojte, viem, že je ešte mesiac letných prázdnin pred nami, ale chcela by som sa spýtať, koľko miniete na nákup školských pomôcok pre svoje deti? Real. dá sa pri nákupe nejako ušetriť? Ďakujem za odpoveď 🙂

liz_lemon
4. aug 2022

neviem, kolko, ale nie je to nic horibilne, vzdy kupujeme v Tescu, ked su zlavy, hlavne je, nepodlahnut takych blbostiam, ako pekne zosity a pod., vzdy je to len zosit, a ten obycajny stoji o dost menej ako nejaky s peknym obrazkom, ja kupujem detom tie najobycajnejsie veci, a je to uplne postacujuce

cosmic_origin
4. aug 2022

V hypermarketoch bývajú o dosť lacnejšie zošity, než v papierníctve.

autor
4. aug 2022

@cosmic_origin Keby som musela zošity len kupovať, to by bolo fajn, musím kúpiť, má telesnú veci, výtvarnú, zošity, atď... Komplet všetko, teda okrem školskej tašky

luliu
4. aug 2022

Tesco, už teraz kupis

tinka8301
4. aug 2022

Dcéra si zatiaľ na školu ešte počká pár rokov. Ale dnes sme boli v pepcu a mali tam rôzne veci na výtvarnú a za minimálne ceny. Napr plastelína okolo 1,5. Balenie obyč pier (kde boli modré, 2x červené a jedno čierne) za 25centov. Balenie farbičiek za 2€ a pdoobne

enka81
4. aug 2022

Ja hlavne použijem veci z minulého roka, hlavne výtvarnú, niečo dokúpim, ale väčšina je aj tak nepoužívaná. Peračník vyčistený skontrolujem, doplním o ceruzku, gumu, perá, ale nič hrozné, kružidlo, pravítka, ... tie sú neznicene, dokupim tuhy. Obaly tiež použijem, ak sú nepoškodené z predchádzajúceho roka. Dokupujem hlavne zošity, aj to podľa aktuálnej požiadavky učiteľa, samozrejme nejaké kúpim aj vopred. Najhoršie je to u prváčikov, ale potom to už nie je také strašné.

pininka1
4. aug 2022

Dnes som objednavala cez Daffer, ceny su o dost lacnejsie, kopec veci v akcii, vyslo ma to tak ako minuly rok cca 40 eur pre siestaka. Ale dost veci z vytvarnej mu ostalo.

bianca11
4. aug 2022

Kupujem vo výpredajoch v Tescu a Kauflande. Zošity po 10centov, to isté farbičky, výkresy, ... Väčšinou natrafíme aj na 70% zľavy, vtedy kupujem do zásob. Moja budúca prváčka mala už pod stromčekom celú výbavu do školy. Všetko kupované v septembri v akciách.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodkolienka81
4. aug 2022

Neakciovo Sevt 100EUR

kacena2022
5. aug 2022

Keď dcéra išla do prvej triedy nakúpila som jej všetky veci a pomôcky zmestila som sa do 150 eur bez školskej tašky.Odvtedy každý rok dokupujem len to čo treba.Cca 50 eur ma to vyjde.