Na čo dbať pri výbere školskej tašky pre prváka?

zuzana17
19. jan 2014

Ahojte.
Čo by mala mať školská taška pre prváka, aby vyhovovala dieťaťu?
Čo radšej kúpiť: tašku alebo batoh?

zuzka1.
19. jan 2014

ja sa zameriavam na tvarovanie-ergonomicke, velkost, vaha

janinah
19. jan 2014

aby bola ľahká,mala správne tvarovanie na chrbáte,u nás vyhral Topgal

erickam
19. jan 2014

Ahoj my sme spokojný s Belmil. Je lahká , chrbátik vystužený. U nám zohralo dosť veľkú úlohu to, že sa jedným tlačítkom otvorí celý priestor, že nemusí hladať ,kde čo dal ako je to pri zipsových priehradkách.

kukuku01
19. jan 2014

my mame Topgal a Herlitz. Vyhrali vdaka velkosti,vahe a ako sedeli detom na chrbatoch.

minnie55
19. jan 2014

My sme mali Topgal - hlavne dávaj pozor, aby bola ľahká, mala spevnený chrbátik, aby sa dieťatku s ňou dobre manipulovalo a aby sa dala dobre a jednoducho čistiť(prať). A ešte nech má dostatočne veľký otvor (priestor) na fľašku.

jaja1979
19. jan 2014

Dcera ma treti rok od www.topgal.sk a nic jej nie je, bez poskodeni. Da sa dokonca oprat v pracke, je lahka, kopec reflex. prvkov, vystuzeny chrbat, vela priehradiek. Min. tyzden som objednavala pre synatora tuto http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... a teraz maju dokonca akciu minus 10 percent a doprava zdarma. Je ovela krajsia ako na obrazku a dobra kvalita za dobru cenu.

demartka
19. jan 2014

Ja teraz učím prvákov-väčšina má aktovky-ľahké,s pevným chrbtom,ale podľa mňa sú všetky dosť malé,často si nevedia do nich upratať všetko,čo si ráno priniesli🙂stačí dať napr.peračník po šírke a už bojujú so zapínaním...Predpokladám,že v druhom ročníku ich vymenia za batohy,ak nie v druhom,tak v treťom určite.Veľké dosky,malé dosky,peračník,desiata-obedár,fĺaša, v druhej triede pribudnú zošity a učebnice,niekde si deti nosia aj pracovné zošity.Nosnosť tašiek je väčšinou cca 6kg a keď sme vážili našim školákom tašky,niektoré mali aj 8kg-plné všetkého,čo školák potrebuje🙂Ak dieťa bude chodiť s taškou na chrbte-určite ľahkú,s pevným chrbtom, reflexné prvky a nepremokavý materiál.ja mojej prváčke určite vyberiem vak-je väčšia a predpokladám,že ho vynosí aspoň tri-štyri roky.A ešte-ak chcete,aby ich nosili dlhšie,tak pozor na obrázky-štvrtáci nebudú chcieť princezné alebo Mcquina🙂)

evakva
19. jan 2014

My mame tuto http://www.loria.sk/skolsketasky/eshop/1-1-AKTO... a sme velmi spokojny. Je lahka, spevneny chrbat, reflexne prvky, otvaranie celeho priestoru jednym tlacidlom, dva velke priestory. Dokupovali sme k nej dosky, peracnik, ... v tom istom motive.