Musí dieťa oslobodené od telesnej výchovy hodinu aj navštevovať?

5. sep 2023

Je možné podať žiadosť aby oslobodené dieťa z TŠV nemuselo navštevivať hodiny TŠV?

andrejka1974
5. sep 2023

Bude tam musieť byť len cvičiť nebude

lenkalenka126
5. sep 2023

Môžeš podať žiadosť na uvoľnenie z hodiny v prípade, že je to prvá resp.nultá alebo posledná vyučovacia hodina.

januska12323
5. sep 2023

Na hodine musí byť. Nemôže ostať v šatni alebo na chodbe bez dozoru.

bejbypd
5. sep 2023

Hodín sa samozrejme zúčastňovať musí..učiteľ je zaňho zodpovedny

lenkalenka126
5. sep 2023
kacena4
5. sep 2023

zakon hovori ze ak je to 1 a posledna hofina skola moze oslobodit od dochadzania v strede vyucovania nahradit inym predmetom ma to byt napisane aj v rozhodnuti, jedna sa o oslobodenie z tev zo zdravotnych dovodov na cely rok, ziadost a tlacivo zo seft-u s peciatkou pediatra

rebrambora
5. sep 2023

My sme mali pisomne potvrdenie od riaditela, ze chlapec mohol odchachadzat o 15 minut skor kvoli spoju.
Uplne uvolnenie nebolo mozne.

zuzulka558
5. sep 2023

ja ako dieta som bola oslobodena kvoli srdcu ale sedavala som a sledovala ich

kaktusik007
8. sep 2023

potvrdzujem slova
@kacena4 - syn bol minuly skolsky rok oslobodeny z hodin telesnej, a kedze to mali prvu a poslednu hodinu - nemusel byt pritomny. Na inych hodinach by musel desiet v telocvicni - nakolko ziak ak uz pride do skoly tak ju nesmie opustit skor ako mu skonci vyucovanie. A teda mali sme to v rozhodnuti o oslobodeni, a este som podpisovala nejaky papier ze s tym suhlasim

zuzinka888
8. sep 2023

Dcera mala 9 spoluziakov z 30 necviciacich. Ucitel im daval normalne robit projekty cez hodinu. Npr. Hrali volejbal- a necviciaci museli vediet pocet hracov pdavidla hry vitazov- slovenskeho pohara, ci majstrovstiev.......v druhaku ostali necviciaci len dvaja🙈🙉.