Je možné podať žiadosť aby oslobodené dieťa z TŠV nemuselo navštevivať hodiny TŠV?
Môžeš podať žiadosť na uvoľnenie z hodiny v prípade, že je to prvá resp.nultá alebo posledná vyučovacia hodina.
Na hodine musí byť. Nemôže ostať v šatni alebo na chodbe bez dozoru.
Hodín sa samozrejme zúčastňovať musí..učiteľ je zaňho zodpovedny
zakon hovori ze ak je to 1 a posledna hofina skola moze oslobodit od dochadzania v strede vyucovania nahradit inym predmetom ma to byt napisane aj v rozhodnuti, jedna sa o oslobodenie z tev zo zdravotnych dovodov na cely rok, ziadost a tlacivo zo seft-u s peciatkou pediatra
My sme mali pisomne potvrdenie od riaditela, ze chlapec mohol odchachadzat o 15 minut skor kvoli spoju.
Uplne uvolnenie nebolo mozne.
ja ako dieta som bola oslobodena kvoli srdcu ale sedavala som a sledovala ich
potvrdzujem slova
@kacena4 - syn bol minuly skolsky rok oslobodeny z hodin telesnej, a kedze to mali prvu a poslednu hodinu - nemusel byt pritomny. Na inych hodinach by musel desiet v telocvicni - nakolko ziak ak uz pride do skoly tak ju nesmie opustit skor ako mu skonci vyucovanie. A teda mali sme to v rozhodnuti o oslobodeni, a este som podpisovala nejaky papier ze s tym suhlasim
Dcera mala 9 spoluziakov z 30 necviciacich. Ucitel im daval normalne robit projekty cez hodinu. Npr. Hrali volejbal- a necviciaci museli vediet pocet hracov pdavidla hry vitazov- slovenskeho pohara, ci majstrovstiev.......v druhaku ostali necviciaci len dvaja🙈🙉.
Bude tam musieť byť len cvičiť nebude