Môžem využiť rekreačné poukazy aj na denný tábor?

pjana
20. jún 2019

Ahojte, idem si k vam po radu. V lete bude moja dcera chodit na detsku letnu univerzitu, je to vlastne 9 dni, pokial neratam vikend. Kedze to nieje najlacnejsie, rozmyslam, ci by sa na to dali pouzit rekreacne poukazy. Viem, ze je pri nich podmienka ubytovania min. na 2 noci a toto je denny tabor. Tak zvazujem, ci by stacilo objednat v tom meste nejake najlacejsie ubytko na dve noci a dat si to preplatit aj spolu s fakturou za letnu univerzitu. Alebo mate niekto nejake ine riesenie, co by sa dalo?

alenah31
20. jún 2019

@pjana pri táboroch pre deti počas letných prázdnin nie je povinnosť, aby tam dieťa spalo. Môžeš si príspevok uplatniť aj na denný tábor.

pjana
autor
20. jún 2019

@alenah31 to vazne? Prosim ta, je to niekde napisane?

pjana
autor
20. jún 2019

Teraz som nasla na nete tuto vetu: Zároveň si môžu obaja manželia uplatniť príspevok na rekreáciu od zamestnávateľa na ten istý pobyt, resp. tábor. Myslite ze to naozaj funguje?

alenah31
20. jún 2019

@pjana na ten istý nie. Pokiaľ bude v hlavičke faktúry uvedené Vaše meno ako objednávateľ môžete si ho uplatniť vy - logicky nie manžel. A áno tými dennými tábormi cez leto som si istá-ja to v práci vyplácam.

pjana
autor
20. jún 2019

@alenah31 velmi pekne dakujem za informáciu, vôbec som o tom netušila. Prajem pekny vecer🙂

alenah31
20. jún 2019

@pjana v pohode, ešte si zistite ci nemáte v práci internú smernicu k príspevkom na rekreáciu-zamestnávateľ môže určiť, čo musí faktúra obsahovať, aby ju preplatili - ale pri táboroch nesmú dat podmienku prenocovania-platí to aj na denné tábory aj na tábory s ubytovaním rovnako.

janage
21. jún 2019

@pjana ahoj da sa urcite. Unas podmienka, faktura na toho kto si uplatnuje narok, v texte faktury meno dietata a ze ide o denny tabor od do. Ak som platila prevodom tak vypis z uctu, ale niekde netreba. Moje idu kazda na dva 5dnove tabory. A mohli sme dcere dovolit jden drahsi tym padom.

pjana
autor
27. júl 2019

Ahojte, mam otazku. Dcera ukoncila detsku letnu univerzitu, ktora trvala 9 dni, vyuzila som na to rekreacny poukaz u mojho zamestnavatela. Moja otazka je, ze ci ju mozem prihlasit este do nejakeho denneho letneho tabora s vyuzitim rekreacneho poukazu u mojho zamestnavatela, ci radsej to dat na manzela? U nas su v ponuke aj jednodnove detske letne tabory, kde sa plati zvlast kazdy jeden den. Bolo by mozne to vyuzit aj takto, ci je tam podmienka niekolko dni za sebou? Velmi pekne dakujem za radu🙂

janage
27. júl 2019

@pjana u nas sa da aj dalsi tabor dat. Podmienka je ze viacdenny. Ale presne Ti v praci na personalnom alebo rovno mzdarka povie ake mate podmienky.