Nesledujem pravidlá...ak je syn v karanténe a rozhodnem sa ho nechať naďalej doma týždeň, dva nie je pozitívny stačí ospravedlnenie rodiča?
Ide už o teenegera, 7 tried je zatvorených nechcem ho poslať späť do jamy levovej.Budem sa pýtať triednej len vy či ste to niektorá tak spravila
Nerobila by som to, ale ako rodič môžeš ospravedlniť na 5 vyučovacích dní
a akože o ten ďalší týždeň-dva bude po korone, či ako? a učiť sa bude ako, keď nebude dištančné? A dobiehať učivo, písomky... v šk. poriadku máte dané, koľko dní môžeš ako rodič ospravedlniť, je to tuším max 5 po sebe idúcich dní, a koronu tým nevyriešiš.
ako rodič mozes ospravedlniť 5 dni
takze 5 dni ospravedlňuje rodic, smer skola na jeden den, potom zase 5 dni mozes ospravedlniť ty.
inak nie
niektoré školy to majú ošetrené na 5 dní do mesiaca.. navyše už to nie je tak ako kedysi, že sa rodič rozhodne nechať dieťa doma len tak, aj tých 5 dní by malo byť vtedy, ak sa necíti dobre - odľahčili sa tým detské ambulancie, aby sa nemuselo chodiť pre "pečiatku"..
treba počítať s tým, že ak bude dlhšie chýbať "kvôli strachu", môže robiť komisionálne skúšky a nepredpokladám, že by mu učitelia zasielali úlohy - môže sa stať, že ho budú považovať za klasicky chorého a učivo si bude musieť dobrať sám..
Korona vás dobehne, nenechávajte ho doma a hej už vidím pubisovi sa nechce učiť tak ho maminka nechá doma
ja by som to nespravila - len v prípade zdr. dôvodov.... ale ako rodič môžeš dieťa ospr.