Môžem nechať dieťa doma zo školy?

24. jan 2022

Nesledujem pravidlá...ak je syn v karanténe a rozhodnem sa ho nechať naďalej doma týždeň, dva nie je pozitívny stačí ospravedlnenie rodiča?
Ide už o teenegera, 7 tried je zatvorených nechcem ho poslať späť do jamy levovej.Budem sa pýtať triednej len vy či ste to niektorá tak spravila

deti95060810
24. jan 2022

ja by som to nespravila - len v prípade zdr. dôvodov.... ale ako rodič môžeš dieťa ospr.

patka06
24. jan 2022

Nerobila by som to, ale ako rodič môžeš ospravedlniť na 5 vyučovacích dní

sissy27
24. jan 2022

a akože o ten ďalší týždeň-dva bude po korone, či ako? a učiť sa bude ako, keď nebude dištančné? A dobiehať učivo, písomky... v šk. poriadku máte dané, koľko dní môžeš ako rodič ospravedlniť, je to tuším max 5 po sebe idúcich dní, a koronu tým nevyriešiš.

lucik194
24. jan 2022

ako rodič mozes ospravedlniť 5 dni

takze 5 dni ospravedlňuje rodic, smer skola na jeden den, potom zase 5 dni mozes ospravedlniť ty.
inak nie

nikaeli
24. jan 2022

niektoré školy to majú ošetrené na 5 dní do mesiaca.. navyše už to nie je tak ako kedysi, že sa rodič rozhodne nechať dieťa doma len tak, aj tých 5 dní by malo byť vtedy, ak sa necíti dobre - odľahčili sa tým detské ambulancie, aby sa nemuselo chodiť pre "pečiatku"..
treba počítať s tým, že ak bude dlhšie chýbať "kvôli strachu", môže robiť komisionálne skúšky a nepredpokladám, že by mu učitelia zasielali úlohy - môže sa stať, že ho budú považovať za klasicky chorého a učivo si bude musieť dobrať sám..

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
24. jan 2022

Korona vás dobehne, nenechávajte ho doma a hej už vidím pubisovi sa nechce učiť tak ho maminka nechá doma