Stat prestane zakazovat pouzivanie mobilov na vyucovani. Nova vyhlaska by mala platit uz o niekolko dni.
Nijako nerozumiem čo je prospešné na zrušení tohto zákazu
Prosím o vysvetlenie ak niekto vie
@pribinak Preco si myslis, ze by tym zrusenim islo niekomu o prospesnost? Prospesne to nie je, ale z dielne ministerstva uz davno nic prospesne nevyslo.
@dskjhfdlkdjhl ja ti neviem, som asi naivná
@dskjhfdlkdjhl cele ministerstvo, hlavne ich celo sa hra na chrumkaveho pred rodicmi. Kopec nezmyslov uz povychadzalo. Oni si nezastanu ucitela ani nic v jeho prospech.
@pribinak asi niektorým mamičkám vadilo, že ich úžasné ratolesti sa nemôžu počas hodiny hrať, alebo telefonovať. Asi majú dojem, že boli potlačované ich práva. V tomto školstve je všetko naopak. Ja by som skôr ešte pritlačila na disciplínu.
@benit mne to nemusis vysvetlovat😉 Mne je toto uplne jasne.
@stanulienkat fakt by bolo fajn ak by tu napísala nejaká kocka čo robí napr na ministerstve skolkstva a dala vysvetlenie. Myslím že by to viacerí ocenili
aky kompetentny minister, take kompetentne rozhodnutia 🙄
a urcite to bude obhajovat, ze sme v 21.storoci a mobily su sucastou nasich zivotov a kdesi v Hornej Dolnej za nasimi hranicami ich v skole tiez pouzivaju a aha, ziju a ani neosprosteli.
Používanie mobilov v škole riadi školský poriadok a nie štát.
Aká som ja šťastná, že sú moje deti mimo tohoto školského systému. Boh ochraňuj všetkých normálnych učiteľov a všetkých normálnych študentov!
@prasiatko30 Nie v prdeli, ale kúsok od nej.
Snáď to zrušia hneď ako sa to odrazí na horších priemerných výsledkoch testov. Alebo možno chcú dať rodičom o dôvod viac, aby neminuli zbytočne veľa na smartphone a namiesto toho kúpili deťom tlačítkový mobil za 30€ (ale to asi iba preceňujem ich inteligenciu).
asi som jediná ktorá v tom tragédiu nevidí 😀
Ak si škola do školského poriadku začlení zákaz používania mobilných telefónov, tak žiaci aj rodičia to budú musieť naďalej rešpektovať. Prípadne počítať s tým, že za porušenie akýchkoľvek bodov v školskom poriadku (teda aj zákaz mobilov) hrozí žiakovi udelenie výchovného opatrenia (pokarhanie,alebo znížená známka zo správania).
@zuzanka.zuzu sme minimalne dve 🙂
A je to v prdeli🤦🏽♀️