Chcem sa opytat tie otasky maturitne co su na stranke zones.sk su dobre? Da sa s nich ucit?
No zbohom. A ty si maturantka?
Tak mi poradite ci su ci neni su
Je to úplne jedno.
To vážne maturantka napíše otasky? Si robíš srandu.
@marcellka32
a s nich 😮😮😮🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Toto tu musi byt podla mna skor nejaky troll nez real clovek... 😀
Slovenčina 0 bodov 🤔
Ja nechápem ako sa dopracovala až k maturite🤦♀️ anonym - áno, zones je úplne top✌ešte skús wikipédiu a referaty.sk🙄😂
Tak to bol preklep *otazky ..........no neporadili ste mi
to neboli len otázky ale aj "z nich" nie s nich.....no hlavne si zopakuj pravopis zo ZŠ
Dobre dakujem za opravy no nie kazdy oblada pravospis na jednicku
Stale ste mi neodpovedali na moju otaZku
Tu si na mamickovskom fóre..tu neviem či ti poradia, pýtaj sa spolužiačok, kamarátok, ale tu??
@lasina ale ved tu sa moze clovek opytat co chce nie? Ved som tu videla vela podobnich otazok
Chod si robit prcu niekde inde. 15 rocne decko vie, kde si zohnat info a nie maturant a ked uz, nepolezie na taketo forum. Toto ti velmi nevyslo, skus nieco ine
Ale nebudeš maturovať zo slovenčiny, že nie? Lebo nemáš šancu prejsť...
@elizabet173 chybaju mi niektore otazky tak prepacte ze som sa opytala tu
Predpokladala si, ze na fore pre mamicky a buduce mamicky su zastupy maturantiek, ze?
Akoze prepac, ale v tvojom veku by si uz mala vediet, ci je ta otazka dobre alebo zle vypracovana, ked si das namahu ju precitat. Kazdopoadne tu na mamickovskom fore su zeny, ktore maturovali tak 15 az 40 rokov dozadu a fakt netusime ake su teraz poziadaviy na “otasky”.
Už odpovedala @1sally12
nehnevaj sa, ale snad necakas, ze ideme kontrolovat tie otazky, aby sme ti mohli odpovedat, ci sa z nich mozes ucit 😀
No s tou gramatikou ťažko na maturitu 🙂
No preklep by to bol kebyže stlačíš vedľajšie písmeno na klávesnici. Neovládajú gramatiku a obhajujú to akože "preklep"🤦♀️
Preklep to nebol "s" a "z" su pomerne daleko od seba
Vypracuj si ich z poznamok co ste brsli, pripadne z ucebnice.
@nelca84 Skor caka, ze su tu cerstve maturantky, ktore boli tiez flakacky ako ona ale potom objavili tuto stranku a zistili, ze sa nemusia vobec snazit, ze tam to vsetko je vypisane presne tak, ako pozaduju vsetky skoly bez vynimky....
neboj sa, Grohling vyhlasi, že nikto nesmie prepadnuť a už si zmaturovala. Ešte nie je ani polovica januára a už sa chceš učiť? Nie je to škoda strácať čas učením ?
Čítala som taký vtip: 20 ročný Tibko v 9. triede hovorí, teraz sa aj ja prihlásim na medicínu, teraz je len jedna choroba a nikto nesmie prepadnúť
Otasky🤦♀️