Ahojte😁
Potrebujem radu ohľadom štúdia.
Mám za sebou osem ročnú ZS a tri roky ucnovky s viucnym listom,v tom čase som bola veľmi lenivá sa učiť a kým som sa spamätala tak už mám 28 rokov.
Potrebujem radu,chcem si urobiť maturitu len neviem za kým ísť alebo kam po radu 😔
Ak by ste mi vedeli niekdo poradiť tak vopred ďakujem za každú jednu odpoveď!
Viucnym???
A nic lahsie neexistuje. Ist do skoly a poinformovat sa 😉
@stormie
Ďakujem
Tím že mám už 28 rokov to nie je také jednoduché.
@henrieta228 myslim ze v pripade maturity nerozhoduje vek ale za studium si budes musiet zaplatit.
určite nezáleží na veku, choď do školy ktorú si si vybrala/ vyštudovala a oni ti bližšie povedia.
@henrieta228 v tvojom veku to bude skor vecerne studium popri praci, medzi ziakov denneho ta najskor nezaradia a ak uz vyucny mas tak maturita je v tom pripade cca 2 r, ak to nezmenili, zisti na skole kde chces maturu, na tvojej materskej to pojde lahsie, ak ma take studium...skola je v taky pripadoch vacsinou raz do mesiaca par dni..
@henrieta228 ja som maturovala pred 3,5 rokmi,teraz mam 31.Ak si dobre pamätam tak sme mali skolu 2 krat za pol roka a potom skusky.Bolo to v Ba na sukromnej obchodnej akademii .
vyhladaj si na nete stredne skoly v Tvojom okoli, prelustruj, ci ponukaju aj externe studium, hladaj, co by Ta zaujimalo studovat. Treba skolu aj navstivit a popytat sa na sekretariate o moznostiach studia. Potom si podat ziadost o studium. A...popracovat na slovenskom jazyku...🙂
@henrieta228 do skoly v ktorej si chces urobit maturitu 😂