Matematika pre 4. ročník P. Černek - pracovný zošit

etela_1
8. sep 2023

Prosím mamičky, ak vaše detičky používali vo štvrtom ročníku Matematiku učebnicu aj pracovný zošit 4 od autora P.Černek, ako ste boli spokojné? Hlavne vaše deti? My sme tri roky používali Aitec a tento rok máme zmenu, tak ma zaujíma Váš názor. Ako sa Vám rodičom a deťom pozdávala? ĎAKUJEM za všetky odpovede.

mafia102
8. sep 2023

Za mna je aitec ovela lepsi...

etela_1
autor
8. sep 2023

@mafia102 za mňa rovnako, ale s tým už nič nespravíme, máme toto , a pracovali ste s ním teda? Co žiačik? Ako to šlo? A Vy ako mamina Ste mali pri kontrole úloh problémy? Ďakujem

mafia102
8. sep 2023

Ja to porovnavam skor z pohladu ucitela, tu som nad niektorymi zadaniami aj ja musela rozmyslat.

etela_1
autor
8. sep 2023

@mafia102 a existuje nejaký kľúč? Metodická pomôcka, na kontrolu riešení? Či pri kontrole mi nic iné neostáva len prepočítať každý príklad?

etela_1
autor
8. sep 2023

@mafia102
Ani ako pedagóg Ste nemali k dispozícii materiál vypracovaný so správnymi výsledkami na rýchlejšiu kontrolu, vysvetlenie?

mafia102
8. sep 2023

Ucila som stvrtakov len jeden rok, nic som k tomu viac nemala, nepotrebujem mat riesenia, skor mi islo o tie zadanie, niektori rodicia sa s nimi asi dost natrapili, syn pouzival aitec, boli o dost lepsie.

etela_1
autor
8. sep 2023

@mafia102 ďakujem za info, rozhodne súhlasím, viacero iných autorov ma k dispozícii aj správne riešenia kľúč na kontrolu co to uľahčuje rodičom keď potrebujete rýchlo skontrolovať výsledky. No budem musieť kontrolovať pracne každý príklad keď dokončí úlohy