Máte skúsenosť so Základnou školou Matky Alexie na Palackého v Bratislave?

cecil36
25. jún 2012

Zvažujem dcérin prestup na túto školu. Môžete mi dať niekto referencie? Vďaka.

heeedka
25. jún 2012

...ja osobne som chodila na Gymnázium Matky Alexie. To bola a je výborná škola a o základke som tiež len dobre počula. Chodí tam známej syn.

amdeis
27. jún 2012

Ja som tiez absolventkou GMA a svoje dieta by som ta nikdy nedala. Ale ja som hoooooodne stara absolventka pamatajuca zakladny kamen. Nuz ale pocula som v poslednych rokoch len same chvaly na GMA, takze ja len ventilujem svoju zlost na neschopnost skoly v jej zaciatkoch. 🙂 Objektivne nemozem povedat absolutne nic zle zo sucasnosti skoly, len frflem lebo inak nemozem. Zranena pubertalna hrdost. 😲

xmamca
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aliza
13. apr 2013

@amdeis a nepozname sa? 😉 Ja som tiez absolventka GMA a tiez pamatam zakladny kamen 😀. A tiez nemam dobre skusenosti, dieta by som tam nedala. Ale tiez som pocula, ze je to teraz dobra skola, dokonca ze je problem sa tam dostat.

madono
13. apr 2013

mne tam chodia dvaja synovci /prvak a tretiak/, rodičia aj deti si pochvaľuju a sú spokojný. ten tretiak mávajú viac úloh, ale to je už skôr o konkrétnej učiteľke.

zuzanaadamova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
franzjozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
manana88
14. aug 2013

sama mam deti na ZS MA a som spokojna...rodicia, ktori su nespokojni maju moznost dieta prelozit na inu skolu a nenechavat ich na nej...nikto ich tam nasilu nedrzi...

silvia2406
22. máj 2015

Moje dve staršie vnučky sú už na gymnáziu Matky Alexie a absolvovali základnú školu Matky Alexie - od septembra tam bude chodiť aj najmladšia vnučka , takže to hovorí za všetko. Najstaršia vnučka v týchto dňoch úspešne na gymnáziu zmaturovala. Je to výborná škola !

bluerose
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
princeznasofi
14. dec 2015

Kocky, robili niektorej deti minuly rok prijimacky do 1. rocnika? Ake boli, resp. bol velky naval? Zvazujem, ze dam dcerku na tuto skolu, ale neviem, ci beru kazdeho alebo si vyberaju...Dakujem.

snezienocka100
21. jan 2016

Dieta musi prejst testom skolskej zrelosti.

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fairynka
24. feb 2024

Dobry den. Rada by som obnovila tuto temu. Prosim mate viac informacii o skole? Ako prebieha zapis? A co spokojnost celkovo so skolou? 🙂
Okrem skolskej zrelosti je dobre dolozit aj ine dokumenty?
Dakujem za odpoved

morskyvanok
25. feb 2024

@fairynka Skola je to dobra. Tazsia ako niektore kde chodia deti kamosiek, ale zase co sa tyka jazykov, nie je taka narocna a kvalitna ako napriklad zs Za kasarnou. Kludne napis do ip ak mas otazky.