Zvažujem dcérin prestup na túto školu. Môžete mi dať niekto referencie? Vďaka.
Ja som tiez absolventkou GMA a svoje dieta by som ta nikdy nedala. Ale ja som hoooooodne stara absolventka pamatajuca zakladny kamen. Nuz ale pocula som v poslednych rokoch len same chvaly na GMA, takze ja len ventilujem svoju zlost na neschopnost skoly v jej zaciatkoch. 🙂 Objektivne nemozem povedat absolutne nic zle zo sucasnosti skoly, len frflem lebo inak nemozem. Zranena pubertalna hrdost. 😲
mne tam chodia dvaja synovci /prvak a tretiak/, rodičia aj deti si pochvaľuju a sú spokojný. ten tretiak mávajú viac úloh, ale to je už skôr o konkrétnej učiteľke.
sama mam deti na ZS MA a som spokojna...rodicia, ktori su nespokojni maju moznost dieta prelozit na inu skolu a nenechavat ich na nej...nikto ich tam nasilu nedrzi...
Moje dve staršie vnučky sú už na gymnáziu Matky Alexie a absolvovali základnú školu Matky Alexie - od septembra tam bude chodiť aj najmladšia vnučka , takže to hovorí za všetko. Najstaršia vnučka v týchto dňoch úspešne na gymnáziu zmaturovala. Je to výborná škola !
Kocky, robili niektorej deti minuly rok prijimacky do 1. rocnika? Ake boli, resp. bol velky naval? Zvazujem, ze dam dcerku na tuto skolu, ale neviem, ci beru kazdeho alebo si vyberaju...Dakujem.
Dieta musi prejst testom skolskej zrelosti.
Dobry den. Rada by som obnovila tuto temu. Prosim mate viac informacii o skole? Ako prebieha zapis? A co spokojnost celkovo so skolou? 🙂
Okrem skolskej zrelosti je dobre dolozit aj ine dokumenty?
Dakujem za odpoved
@fairynka Skola je to dobra. Tazsia ako niektore kde chodia deti kamosiek, ale zase co sa tyka jazykov, nie je taka narocna a kvalitna ako napriklad zs Za kasarnou. Kludne napis do ip ak mas otazky.
...ja osobne som chodila na Gymnázium Matky Alexie. To bola a je výborná škola a o základke som tiež len dobre počula. Chodí tam známej syn.