Máte prístup na zborovna.sk?

jarmilabudikova
31. okt 2021

Dobrý deň nemáte niekto prístup na zborovnu.sk potrebovala by som pre svoje deti písomku ale nemám prístup nemáte niekto prístup na zbodovnu.sk a stiahli by ste mi písomku ?

lenik223
31. okt 2021

@jarmilabudikova a načo treba stiahnuť písomku?? Nech sa dieťa naučí 😀

linduska86
31. okt 2021

nech sa uci kazdy den nebude potrebovat tahaky... jezis neznasam toto .. a potom deti, ktore sa ucia su znevýhodnené pred tými, ktoré nato seru

mauduska
31. okt 2021

ja prístup mám a písomku ti sťahovať nebudem... ani sa nečudujem, že v tomto štáte nič nefunguje, keď deti učíme podvádzať už odmalička.

zuzanockamt
31. okt 2021

Som ozaj zvedavá, ktorý učiteľ ti pošle svoje prihlasovacie údaje. Mimochodom prístup platí učiteľom škola, takže by musel byť na hlavu padnutý. Tiež mám prístup ako pedagóg, ale teda toto určite nie.

tom_i
31. okt 2021

@mauduska konečne to okrem mňa ešte niekto tvrdí . Všetci sa vyhovárajú na politikov a pritom to začína od detí. Keď tu vidím ako za nich robia úlohy, píšu eseje, slohy, ako sa chodia hádať do školy a teraz toto? A potom si tie tupé deti dávajú písať diplomovky ale rodičia sú hrdí na fagana že má vysokú. My si tento štát fakt zaslúžime.

simona139469
31. okt 2021

Ja len toľko, že nieje trochu vtipne žiadať pre podvod pisomku od učiteľov, ktorí bežne tie písomky dávajú a určite nechcú aby žiaci podvádzali?

desore
31. okt 2021

@jarmilabudikova Ja by som tiez nedala, ale na druhej strane, matky-ucitelky stahuju svojim detom. To je tiez podvadzanie a nepaci sa mi to.

zuzanockamt
31. okt 2021

@desore nepaušalizuj...určite to nerobia všetky

desore
31. okt 2021

@zuzanockamt Prisla jedna ziacka s testami z anglictiny. Dostala ich od svojej najlepsej kamaratky, jej mama je riaditelka v skole.
Ja som s nou testy urobila a pripravila ju tak, aby dostala 1.

desore
31. okt 2021

@zuzanockamt Realita je asi taka ako u politikov. Dovolim si tvrdit, ze 10% je poctivych, zvysni klamu.

zuzanockamt
31. okt 2021

@desore netvrdím, že to tak nie je...ja to nerobím

mafia102
31. okt 2021

@desore A kde beries tu istotu, ze matky ucitelky to robia?

zuzanockamt
31. okt 2021

@desore a ja napr. nikdy nedám test/písomku zhodnú s tou, ktorá je na zborovni. Vždy si to upravujem tak, aby mi to sadlo na triedu, kombinujem aj dve, tri, štyri, dopĺňam svoje atď.
A učím si teraz aj svoje decko, ešte sa nestalo, že by vedel, aká bude písomka. Učí sa sám, čo sa naučí, to vie. Diktáty napr. písať nevie, nuž tak mal z prvého 5. Určite s ním nič nebudem dopredu trénovať. Ale to som ja, starý poctivec. A ďalšie diktáty dopadnú podobne.

desore
31. okt 2021

@mafia102 Videla som, ako to ucitelka urobila, nie pre svoje dieta, ale pre kamaratkine. Ked som sa na to pytala, povedala, ze je to bezna prax, nech neriesim.

mafia102
31. okt 2021

@desore ok, v pohode....len nie vsetky to robime 🙂

u2jana
31. okt 2021

@zuzanockamt nechápem…čo je nepoctivé na tom, že občas píšem s deťmi doma cvičné diktáty? Podľa mňa je to normálna súčasť prîpravy do školy.

zuzanockamt
31. okt 2021

@u2jana áno, cvičné diktáty sú v pohode. Nepochopila si môj príspevok, ja mám moje dieťa v triede, kde učím. Aj ja píšem cvičné, no logicky ako kontrolný dám iný.

panelacikova
31. okt 2021

@jarmilabudikova ja tam prístup napríklad mám (ako učiteľka), ale v živote mi nenapadlo dcére sťahovať nejaké písomky 😲 nechápem, k čomu chceš to dieťa viesť, že vždy sa za neho niekto naučí? za neho niekto niečo urobí?
@desore a áno, je to pravda, bežne to učitelia, žiaľ, robia. ja som sa stretla s tým, že vlastným deťom dávali. alebo kolegyňa kolegyni povedala, čo dá deťom na písomku (pritom tej prvej dieťa chodilo do triedy alebo na predmet tej druhej). priznávam, hnusilo sa mi to... ja som striktne proti takýmto vymoženostiam "učiteľských" detí. ďalšia zas sťahovala zo zborovne, ba robila vlastnej dcére úlohy! (mali podobné písmo), ja keď som toto videla, skoro ma vykotilo.. všeličo som už videla, fakt, človek by neveril vlastným očiam :(

linduska86
31. okt 2021

@zuzanockamt mas dieta v triede kde ucis? ja by som toto zakazala a chcela by som, aby ucitelky mali deti mimo skol kde ucia z dovodu protežovania týchto deti na sútaziach a pod..

zuzanockamt
31. okt 2021

@linduska86 môžeš to skúsiť presadiť. My sme mini škola s jednou triedou v ročníku a platí, že rodič si môže vybrať pre dieťa školu. Moje dieťa výhody nemá.

linduska86
31. okt 2021

@zuzanockamt ano ja rozumiem aj teba- ako mamku aj ako ucitelku - 🙂 ale chapem aj seba , ze to nebolo myslene nejako urazlivo alebo tak - zeby som teba isla sudit, aj ked to tak vyznelo - len su aj ine skoly a takto to tam poväcsine funguje ;)

zuzanockamt
31. okt 2021

@linduska86 sú aj iné, ale napr. v mojej situácii je toto logisticky najlepšia možnosť, takže o zmene neuvažujem, to isté bude aj pri druhom dieťati, už od MŠ u nás

adamndndjdj
17. máj 2023

@linduska86 alebo nech si robí ťaháky a nebude sa musieť učiť každý deň :D

andrea_kalamova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_kalamova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linduska86
10. okt 2024

@andrea_kalamova z čoho? Zo sprostých ľudí ? Tak jedine