Masturbácia u 8 ročnej dcéry

17. júl 2020

Ahojte maminy, prosím Vás poradte mi, čo mám robiť, moja dcéra, kazdy jeden deň, keď idem uspavat mladšiu, si vezme paplón a pod ním si robí dobre. Ja viem, že je to akože normálne, ale mne to vadí, pride mi to nechutne... Už som jej párkrát hovorila nech to nerobí, a vždy ze ved ona nue, ale vidím to na nej, je celá dopotena, hneď sa mikne, keď prídem. Teraz som zase prišla do obývačky a zase, dnes mam naozaj zlý deň..

autor
17. júl 2020

Od rána sú baby ako čerti, proste nervy mam na dranc, tak som na ňu zhukla, nech s tým okamžite prestanr, inak nech si ma neželá.. Teraz ma to mrzí, ale co mam robiť, proste prečo má 8 ročná potrebu robiť si dobre, a vždy vždy, keď ma voľno, ja keď som mala 8 som to nerobila, pride mi to proste nechutne, ako sa mam tváriť, mam ju nechať tak, alebo sa s ňou porozorsvat, nech to robí osamote, alebo co?? Normálne som na ňu nahnevaná, aj na seba, neviem, čo robiť :(
A to nie som žiadna puritanka, ani krestanka ani nič, mam normálny sexuálny život, sex mam rada, ale teda robiť sa sama, to je pre mňa divne, a vždy bolo a už vôbec nie, ako decko :(

solange7
17. júl 2020

To je uplne normalne. Vobec si ju nevsimaj, ma svoju chvilku. Je to sice z dospeleho pohladu trosku cudne, ale je to sucast zivota. Ja som to robila tiez, pamatam si to. Vsetky decka v skolke to robia, kamaratka je riaditelka v skolke, bavili sme sa o tom. Je to v norme, skoro vsetky decka sa takto objavuju. Neskodi to.

solange7
17. júl 2020

Este k tomu tvojmu druhemu dodatku, ak to robi pred tebou alebo manzelom, tak to nieje uplne normalne, jasne ze by mi to vadilo. Ona si to casom uvedomi... Najlepsie bude, ak jej povies, ze toto sa pred mamou/ocom robit nema. Aj ked myslim, ze ak si na nu teraz zhukla, bude to uz robit tajne...

autor
17. júl 2020

@solange7 nerobí to vyslovene pred nami, ze sedíme na gauči, alebo tak, ale proste idem uspavat malú do vedľajšej miestnosti, ona si hneď ide zobrať paplón a už začína, a ja prídem, napríklad pre dudel alebo tak a hneď sa mykne, pýtam sa jej co robis, a ona ze nic....

cistykvietok
17. júl 2020

@solange7 Určite to nerobia všetky decká. Prosím, nezľahčuj situáciu. Nespomínam si, že by sme toto húfne robili v škôlke či škole. Za mňa je to časté na 8 r. dieťa. Neuspokoj sa s tým, že je to bežný prejav sexuality.

autor
17. júl 2020

@cistykvietok a co robiť??? :(

cistykvietok
17. júl 2020

Choď k detskej lekárke, vysvetli jej situáciu. Predpokladám, že vás pošle zrejme k psychológovi. Nemusí to byť vyslovene úchylné, ale možno zlozvyk. Netráp sa tým, ale určite to nenechaj len tak, že veď z toho vyrastie a pod.

len_nig
17. júl 2020

Ja som tu čítala že to robia aj 2-3 ročne deti dokonca 😅

luba41
17. júl 2020

robia to takmer všetky deti , samozrejme aj chalani..porozprávat sa opatrne len v tom zmysle, nech si to nechá na večer , ked ide spat..že doma pred ostatnými nie a pod..jemne porozprávat..ako to prišlo, tak to prejde..

petulda333
17. júl 2020

@len_nig ano robia. Moj syn okolo 2,5r si chytal pipika az kym sa mu nepostavil. A robil to casto

solange7
17. júl 2020

Nemusis ist kvoli masturbacii k psychologovi. Nieje to absolutne nic patologicke. Ak sa jej budes viac venovat a chvalit ju atd, zlepsi sa to. Masturbacia deti v tomto veku moze byt nasledkom frustracie a ventilovania si urcitych emocii.

silviazlat
17. júl 2020

Určite sa s ňou o tom porozprávaj. Nenechaj to iba tak. Prípadne, ak máš nejakú známu psychologičku, spýtaj sa na to, alebo si prečítaj články na internete..

gladys_07
17. júl 2020

v prvom rade, nie je to nic "nechutne". Ona podla mna ani nevie poriadne co robi, je to skor mechanicke, nie sexualne. Zhuknutim jej len zarabas na sexualne problemy v dospelosti. Proste jej povedz ze take veci sa robia len ked je sama (ako cikat napr)
PS: pre teba je divne robit sa sama, pre vacsinu zien (o muzoch ani nehovorim) je divny opak.

dadaa1234
17. júl 2020

@petulda333 lenze 2-3 rocne deti nemasturbuju. objavili nieco zaujimave a hraju sa s tym, to, ze dojde k erekcii je fyziologicke, ale urcite sa nehraju za ucelom sexualneho uspokojenia.

tani777
17. júl 2020

Je to uplne normalne,v tomto veku to nema so sexualnou strankou nic spolocne..objavuje svoje telo,zistila,co jej je prijemne,tak to robi,moze sa tym upokojit pred spankom a lepsie zaspat..nekric na nu za to,porozpravaj sa s nou,povedz jej,ze to moze robit,len ked je sama..ju to prejde,neboj sa..ak jej budes zakazovat,kricat na nu,bude to horsie..

sunny8
17. júl 2020

Jemine mám o dva roky mladšiu dcéru ale neviem čo by som robila keby som sa dozvedela že to robí. Asi by som z kože vyletela ale netuším ako by som sa s ňou o Tom rozprávala. Chápem tvoje pocity mala by som rovnaké. Netreba sa tváriť že problém neexistuje ale netreba mu pripisovať veľmi veľkú váhu. Skús pár dní o Tom nehovoriť ani keď si to všimneš. Možno to odzneje. Skús jej nájsť nejaké aktivity aby zamestnala myseľ inde. Keď to neprestane tak sa s ňou porozprávaj nie krikom ale vysvetľovaním že je to neslušné že by to robiť nemala a pod. Či to zaberie netuším. Nechápem ako niekto môže povedať že to robia deti bežne. U nás sa o Tom nikdy nehovorilo ako o niečom normálnom a bežnom.

majkeel
17. júl 2020

No myslim, ze keby mala vedela o mame, ze ma sexualny zivot, tiez jej to pride hnusne.
Vysvetlit, ze to nie je nic zle, len sa to nema prehanat a iba ak je sama. Ked budes na nu kricat fuj a navadzat v nej pocity viny, este bude mat v dospelosti negativny postoj k sexu a svojmu telu. Potom sa ti podakuje, ze mala matku ako z viktorianskeho anglicka.

zuzka0605
17. júl 2020

prosim a co je na tom nechutne alebo cudne???? podla mna riesis problem ktory nie je.divne je, keby to to nerobia.mas normalne zdrave dievca.cela vec je v tom, ze jej povies, ze sa to nerobi pred ludmi, na verejnosti a pod.urcite jej nebran ani na nu nekric.mne to absolutne teda neprekaza.toto nebude riesit ani pediater, ani psycholog.

luba41
17. júl 2020

@sunny8 nikdy si si to u svojej dcery nevšimla? zaspáva a zaspávala sama v izbe? pretože ozaj to robia snad všetky deti, niektoré už v 2-3 rokoch ale aj neskor..Ale stále je to len "obdobie"..

petulda333
17. júl 2020

@dadaa1234 ale robi im to dobre a opakuju to, samozrejme starsie deti uz inac. Ale je to aj v takom veku

jaskolka
17. júl 2020

Deti to robia, lebo ich to upokojuje, vôbec netušia, čo vlastne to je, proste majú z toho fajn pocit. Niektoré sú okusuju nechty, niektoré zuzlu deku a iné robia toto. Nemyslím, že to ona vníma ako sexuálny zážitok, len jej to je príjemné. Nehukaj na ňu, nekric, že je to hnusne a nechutne, kľudne jej vysvetli, že to nemá robiť pred ľuďmi, že to proste sa pred inými nepatrí. Ale určite nie krikom, vreskom, lebo akurát docielis, že bude sa s tým skrývať a vnímať, že "je to niečo zlé".Keď bude staršia, aj sama pochopí, čo robí, a zároveň aj ty budeš môcť jej to inak vysvetliť.

petulda333
17. júl 2020

@sunny8 tak sa opytaj rodicov alebo uciteliek v skolke. Ano robia to, mozno aj ty si robila.

sunny8
17. júl 2020

@luba41 nemyslím si že to robí. Spíme v jednej izbe ) najprv zaspáva so sestrou ktorú má v postieľke vedľa seba a potom prídem k nim ale dvere majú otvorené a vidím ich čo robia ..

@petulda333 veď aj tu ženy píšu že nie všetky deti to robia. 🤷

petulda333
17. júl 2020

@sunny8 ano nie vsetky, ale robia to bezne. Niektore. Nic cudne na tom nie je

dadaa1234
17. júl 2020

@petulda333 mne ako dietatu robilo dobre, ked sme si v skolke pri zaspavani s kamaratkou hladkali ruky, to znamena, ze sme sa uspokojovali navzajom? 🙈 budem sa opakovat, nie je to masturbacia, teda u deti okolo 3 rokov urcite nie... aj ked si okolo 2 mesiacov objavia rucicky, tak su pre nich extremne zaujimave a hraju sa s nimi, nozicky detto. a pohlavne organy tiez.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkeel
17. júl 2020

Dnes je doba virtualnej komunikacie, privela vnemov, stresu, psychickych traum, ze za chvilu pomaly polovica ludi bude na antidepresivach. A vy chcete kvoli blbosti zbytocne deptat decko, ktore na nieco prislo a o chvilu na to zabudne?
Ked budete mat doma 14 rocneho pubertaka, co si to robi 5 krat denne, tak zavolate na neho policiu, alebo ho vystavite na tabuli hanby, strapnite u psychologa???

ckocka
17. júl 2020

@majkeel Na 14 ročného masturbujúceho pubertiaka už len exorcista.

solange7
17. júl 2020

@ckocka 😀😀😀 a balicek vreckoviek

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz