Mám aj staršieho syna, s ktorým sa treba učiť

petrap1983
22. nov 2020

Nakoľko mám aj staršieho syna, s ktorým sa treba aj učiť, do školy voziť, keďže on s nikým iným nechce a je na mňa dosť naviazaný. Ďakujem za odpoveď

deti95060810
22. nov 2020

prečítala som to niekoľkokrát, ale stále som nepochopila tvojmu príspevku....skús napísať ešte niečo aby sme vedeli o čo vlastne ide.... Inak ti poradiť nevieme

elanor
22. nov 2020

a problem je kde? Akosi mi unika pointa. BUd si zabudla poloviu napisat, alebo ti to omylom zmazalo a nevsimla si si to...
Chyba pointa, chyba otazka, chyba problem. Co a naco ti mame dat odpoved?

jana_eyre_2
22. nov 2020

Hej aj ja mám deti s ktorými sa treba učiť, aj ich vozit do školy.. išli by aj s inými ale nemajú s kým 😅

janinah
22. nov 2020

Áno,ono to tak býva,kto má deti ten sa o nich musí aj starať,aj do školy voziť aj učiť sa ,aj variť aj prať...

h2
22. nov 2020

Vyzerá to, že autorke niekam zmizol úvod príspevku. A ten názov určite dali admini, oni sú na takéto blbiny experti. 🤦🏻‍♀️

petrap1983
autor
23. nov 2020

Príspevok napíšem ešte raz nakoľko som ho včera časovo nedopisala celý: mám trojtýždňového synčeka ktorého kŕmim protialergennou Bebou Optipro HA. Papa každé 2,5-3h 90 ml mlieka, chutí mu, priberá, stolica je žlto zelená, ale sú v nej krvavé hlieny a kaká 6 -7 krát za deň. Inak prespí 5h v kuse. A teda chcem sa spýtať, či tie krvavé hlieny v stolici nemôžu byť spôsobené aj tým že by mal alergiu na niektorú bielkovinu v mlieku alebo?

otrubulka
23. nov 2020

@petrap1983 pravdepodobne ano, moji obaja synovia maju alergiu na mliecnu bielkovinu. Treba ist za pediatrickou a vyskusat ine mlieko- my sme mali neocate. Moze ho dat na skusku par baleni, potom uz len detska gastroenterologia. Tam nam doteraz predpisuju mlieko a sme ok.

fokuska
23. nov 2020

@petrap1983 A ako problemy so stolicou babatka suvisia so starsim synom, s ktorym sa treba ucit? Teraz si popisala problem, ale absolutne nenadvazuje na povodny prispevok.

petrap1983
autor
24. nov 2020

Ide jedno s druhým nakoľko nebol celý dopísaný! Ďakujem

fokuska
25. nov 2020

@petrap1983 Ale ako? V jednej veci sa pytas ci moze mat alergiu na bielkoviny v mlieku.
A ako s tym suvisi to ze "nakolko mas starsieho syna a musis sa s nim ucit, vozit ho do skoly, lebo on je na teba naviazany a s nikym inym nechce byt"?
Preto, ze mladsi ma problem so stolicou a asi s mliekom, tak sa nemozes ucit so starsim? Alebo ho odprevadit do skoly?

ukulela
25. nov 2020

@petrap1983 urcite konzultuj problem s mladsim s lekarom. uz davno si mu mala volat a riesit. dieta ma v stolici krv a to urcite nie je zdrave a dobre. volaj lekarovi este dnes!

jana_eyre_2
25. nov 2020

Čo sa tyka stolice, tak áno stáva sa že bývajú krvavé hlieny u babatka - tiež som to zažila pri dcére a nebolo to nič vazne.. ALE to sa musí riešiť s pediatrom, takéto veci sa proste musia riešiť s doktorom..

Ale ako to súvisí s tým čo je napísané v úvode nechápem ani ja, pretoze si ani neviem domyslieť súvis medzi týmito.dvoma témami.. mne je to teda v podstate jedno, je to len konštatovanie na tvoju odpoveď fokuske s vykricnikom..

fokuska
25. nov 2020

Taaaak som uz nasla duplicitnu temu a aj vyriesenu zahadu ako spolu tie veci suvisia: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/krvave-hlieny-v-stolici-trojtyzdnoveho-synceka/
Takze problem je, ze ci je s mladsim nutna hospitalizacia, kedze so starsim sa treba ucit atd. Co na tom ale velmi nesedi je to, v inych temach zas pise, ze s mamkou maju zly vztah, lebo pije a ze ani syn s nou nechce byt a pri porode druheho syna bol manzel cely cas s nou v porodnici - tak ked mal vtedy s kym ostat starsim, ked boli obaja rodicia v porodnici, tak snad aj teraz keby bola nutna hospitalizacia s mladsim, tak by sa o starsieho postaral manzel. Znie to praveze ako jednoduchsia situacia.
Tiez nepasuje, ze pisala, ze je na rizikovom a ze babo bude musiet byt hned po porode operovane a v inej teme zas ze ma dve uplne zdrave deti.