Dobrý večer mamičky má niektorá z vás skúsenosti s lyžiarskym výcvikom. Lebo moja dcéra by chcela ísť ale keď nevieme koľko treba na výzbroj (keď nemáme žiadne lyžiarske veci), vreckové a tak. Vedeli by ste mi povedať
Základne oblečenie sa dá kúpiť aj v lidli alebo sportisime a lyziarky a lyze buď požičať alebo z bazaru.
Výcviky sa teraz nerobia.mozete jej zaplatiť inštruktora súkromné.Na každom len trochu väčšom svahu požičovne fungujú...ale inštruktori sú dosť obsadení.treba obj.dopredu.
@janinah či tie deti budú spolu na lyžiarskom alebo v škole,je úplne jedno.
Moja dcéra bola mala v triede pozitívnych spolužiakov, štyrikrát bola v karanténe a nenakazila sa ani raz. A ruska mali len cez hodiny,cez prestávky nie .
Koronu nakoniec doniesol manžel ktovie odkiaľ,keďže chodil iba do práce a do obchodu a nevie o nikom,kto bol pozitívny. Čiže sa nakazila od neho.
Naša škola snáď bude mať lyžiarsky,dcéra veľmi chce ísť.
Keď sa nezmenia podmienky a budú také ako teraz,keďže konečne dovolili lyžiarske kurzy, tak v marci pôjde s triedou a nebude len zavretá doma
dcéra bola pred 3 rokmi... lyže , lyžiarky, palice sme kupovali v bazáre, vetrovku, otepľovačky v Sportisime - vetrovku nosí doteraz, a otepľovačky nosí mladšia dcéra.... cena cca 150 e.
Cenu ubytovania si už nepamätám...
ak budete mať možnosť tak doporučujem, dcéra si nevedela vynachváliť..... boli tu https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/snowland-..., bývali takmer pri vleku...
@jana005 však lyžovať môžete aj teraz, nemusí byť zavretá doma...😉
@evelyn72 Skús sa popýtať aj v škole či nepožičiavajú výstroj, ak nie v cene lyžiarskeho býva aj požičanie na mieste.
Čo sa týka oblečenia potrebuje nohavice a vetrovku, rukavice ideálne lyžiarske - kvalitné za dobrú cenu majú v Lidli, skús pozrieť e-shop alebo aj športové predajne majú už výpredaje. ..dá sa kúpiť do 100 E. Využije aj bežne.
Pod to stačí klasika, leginy, nátelník, mikina.
Na svah potrebuje aj prilbu a to je fajn ak má vlastnú.
Vreckové je individuálne, keďže majú všetko zahrnuté v cene pobytu, ja by som dala 50 E.
@evelyn72 ak ide o školský lyžiarsky tak ja som bola zo žiakmi pred 4r , naša škola zaplatila ubytovanie,komplet stravu a dokonca aj deťom čo si nemohli dovoliť kúpiť alebo požičať lyže aj komplet výstroj , plus nakoniec riaditeľ zaplatil ak tým žiakom výstroj ktorí si ju mohli zaplatiť aj sami a.mali ju rezervovanú v stredisku , my sme boli s deťmi 1x v obchode v dedine , tam si kúpili neakusladkost kto chcel a ubytovaný sme boli v hoteli, tak občas si chodili zobrať Kofolu alebo hranolky v reštike,čiže im neako veľké vreckové nebolo treba , čaj a pitie som im robila ja v izbe čiže pitný režim mali keď chceli , čo sa týka.oblecenia tak jasné bunda,.oteplovaky,lyžiarky,prílba, okuliare-mali všetky deti,ktorým chýbali tak im škola požičala , netreba nič extra ale toto všetko záleží od skoly , ak chcete kúpiť odporúčam bazarove veci čo sa týka lyzi
Môj malý ma lyžiarsky teraz na týždeň 🙂 oblečení A ma zo športového obchodu a lyže, prilbu, lyžiarky ma požičané z požičovne za 20€ na celý týždeň. Neoplatí sa podľa mňa kupovať pokiaľ človek veľa nelyzuje 🙂
Myslite baby, ze skoly tie lyziarske zorganizuju? Ja by som bola velmi rada.
@namornicka
Čo sledujem, tak základné školy v mojom okolí to už vzdali. Dcéra chodí na strednú a idú na lyžiarsky s tým, že prišli pokyny na op+. Od 19.1. by mali ísť v režime otp,tak uvidíme ako to všetko dopadne. Myslím si, že škola ktorá to už nerieši, tak tento rok už nepôjdu.
@deti95060810 ona chce ísť so spolužiakmi na výlet, tu ani tak nejde o lyžovanie .
Veď tým deťom skoro všetko zakázali,načo budú spomínať?
Deťom na základnej lyžiarsky , školu v prírode a tak ďalej, stredoškolakom stužkové, vysokoškolákom študovať ak nie sú očkovaní...
Ľudia,kedy sa konečne zobudíte?
Tie deti sú spolu v škole,chcú ísť spolu na výlet,tak neviem,prečo to niektorí dospelí nechcú pochopiť
Bolo by super keby sa školy vzchopili a lyžiarske zorganizovali, aj žiaci a rodičia by mali dať škole podnet, že majú záujem. Do konca sezóny sa to ešte stihnúť dá.
@namornicka nasi idu
@namornicka aj naši idú
@evelyn72 Výstroj z požičovne(cca 7 - 10€ na deň). Vreckové ako uvážite(strava bude celodenná - ak pôjde na pobyt).
Ale kam chcete ísť na výcvik, veď je korona. Pochybujem, že to niektorá škola zorganizuje.