Kvietok pre pani učiteľku na začiatku roka

janka1011
26. aug 2012

Mamičky, dávate deťom prvý školský deň kvet alebo niečo pre učiteľku? Ja som myslela, že sa to dáva len na vysvedčenie, ale minule mi jedna mamina hovorila, že ona dáva aj na začiatku roka. Tak aby sme nevyzerali čudne, keď malý nič nevezme...

sofinka333
26. aug 2012

@janka1011 ak chces ucitelku potesit a hned na zaciatok ju pozitivne naladit tak urcite ano.... myslim ze kazda ucitelka si to nesmierne vazi ak c na zaciatku alebo na konci roka dostane malu pozornost.... urcite to bude pre nu pekny zaciatok roka 🙂)) ja vacsinou dostanem cokoladu alebo kavu s tym ze ,, budete to potrebovat" 🙂 alebo ,,ak vas rozculia tak na ukludnenie" 🙂) ...

mravvcek
26. aug 2012

@janka1011 normalna ucitelka si nic zle nepomysli o ziacikovi,ktory nepride s kvietkom 🙂 ja som od niektorych dostala,od niektorych nie....viem,ze to rodicia maju narocne na zaciatku roka co sa tyka financii a preto som mojim bambulkam vzdy hovorila,ze ja od nich necakam nic...ale objatie som si vypytala 🙂 je to na tebe,ako to citis.....

sofinka333
26. aug 2012

@mravvcek ano, mas pravdu ... to uprimne objatie je viac ako cokolvek ine 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mravvcek
26. aug 2012

@helencek ak nieco chces p.ucitelovi dat 🙂 tak coku 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mravvcek
26. aug 2012

@helencek chlapi su skveli ucitelia,skoda,ze ich nie je viac,ale niet sa co cudovat,ved su zivitelia rodin 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mravvcek
26. aug 2012

@helencek cozeeeee 🙂 to su vymyselnici 😀 deti su uzasne,sponntanne a pravduvravne 🙂 oni maju dobru intuiciu 😀

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suelop
26. aug 2012

@janka1011 Potesi. 🙂 Ale tiez si myslim, ze ziadna ucitelka si o ziacikovi bez kvietka nic zle nepomysli.

sympa1
26. aug 2012

@janka1011 my nosime kvietky aj na zaciatok roka aj nasa skolkarka aj skolacka. je to mile a vzdy bude 😵

janka1011
autor
27. aug 2012

@helencek určite čokoláda, asi by to aj divne vyzeralo kvietok učiteľovi ešte k tomu od chalana 😵

novotnajanka
27. aug 2012

@janka1011 ahoj,my ideme prvý krát do škôlky.Myslíš, že čoko by učiteľku potešila?

lucinka13
27. aug 2012

@helencek
čo je na tom divné dat kvietok učitelovi ? 😕 Môj manžel je učitel a bezne dostava kvietky od žiakov na zač. alebo na konci roka 🙂

trnka77
27. aug 2012

@janka1011 myslím,že je to milé-doniesť kvietok na začiatok šk.roku...len môj syn povedal,že nebude ako pako 😀 😀 nosiť učke kvet.....no nezabijete ho 😅 😅 ,že vraj čo povedia chlapci......... 😲 😲

alusha
27. aug 2012

my nosime kvietok, cokoladku alebo kavicku, je zaciatok roka, pani ucitelky sa potesia, kazda mila drobnost podarovana zo srdiecka potesi... teraz uz idu do skolky obaja, tak kupim jednu kavu do triedy pre maleho a druhu starsiemu do jeho triedy pani ucitelkam aj panovi ucitelovi 🙂

janka1011
autor
27. aug 2012

@novotnajanka mne keď išiel starší syn prvýkrát do škôlky tak som nedávala nič, ale teraz ide mladší a asi dám pre učiteľku nejakú čokoládku, bude mať ľahšie zoznámenie možno
starší ide do školy a najprv som myslela, že nebudem dávať nič, ale už viac mamičiek povedalo, že sa to robí a je to pekné, tak pocupká prvý deň asi s kvietkom a možno aj nejakou čokoládkou, ako bude chcieť on
ja keď som chodila do školy si pamätám, že sme ako deti nosili kvietky len na konci roka, ale budeme držať krok s dobou, veď nás to nezruinuje 😀 a zasa učiteľky to možno poteší 😵

nili
28. aug 2012

@janka1011 Je to velmi individualne. Su deti resp. rodicia, ktory nosia aj na zaciatku aj na konci. Ucitelku to urcite potesi, a uplne staci napr. jedna ruza, netreba velku drahu kyticu. Vacsina deti nechape preco to dava p. ucitelke a uz vobec nevedia co k tomu povedat 🙂 Mojim nazorom je, ze prave aj takouto formou sa deti ucia k ucte a respektu. Kyticu mozes nahradit aj malou cokoladkou, kavou, ... aj to je forma pozornosti. 😉 P. ucitelky by urcite nemali ´hodnotit alebo uprednostnovat´ svojich ziakov na zaklade toho, ci im nosia alebo nenosia kvety.

maca793
3. sep 2012

ja som malej na prvý deň do školy nekupovala nič, síce všetky deti mali kytice alebo bonboniery ale myslím si, že najväčšou odmenou pre učiteľku je zoznámenie sa s novým žiačikom a podanie si ruky na privítanie a sladká pusa na líčko ako v našom prípade a pohladenie po líčku, aby z dieťaťa odpadla prvotná tréma. hlavne nech sa naším prváčikom v škole darí 😉