Beriete v prvý školský deň kvety alebo nejakú maličkosť pre p.učiteľku? Poprípade aj pre vychovávateľku? Či len na konci šk.roka?
Áno, kvety, vždy, už od škôlky. Celý rok sa o deti starajú, zaslúžia si 😊.
My kupujeme aj na začiatku, aj na konci, aj na deň učiteľov a aj meniny pani učiteľky nosí aspoň nejakú drobnosť, je to osoba, ktorá sa venuje môjmu dieťaťu a je to podľa mňa to najmenej, co môžem urobiť, ale každý ako uzná za vhodné
Keď bola dcéra prváčka, niesla kvietok aj učiteľke aj vychovávateľke v ŠKD, teraz nosí už len na deň učiteľov a na konci roka.
@ingrid56
200 diskusii to iste, ano, ano a ano
jémine, ešte koľkokrát???
drahí rodičia, ničím sa nezaťažujte, nič nepotrebujeme, som tiež učiteľka a budem rada, keď sa zajtra stretnem v laviciach a uvidím svojich žiakov zdravých a o niekoľko cm vyrastených. Teším sa na nich🙏
ano..ale to už trosku neskoro sa pytas,nie? ci este rano stihas nieco kupit?
@zirafienka to nie je záťaž, ale radosť 😊
@ingrid56 a ty začni čítať ostatné diskusie alebo prelistuj si stenu, kde tvoja otázka je zodpovedaná už milionkrát a nemusela by si zakladať ďalšiu do zbierky 🙂)
A vôbec tu nemusím tráviť čas celý deň aby som si nejakú všimla, koňa som dnes prvý krát zapla o 20:30 a hned všade boli o tom diskusie a príspevky tak otvor oči zapni mozog a netrep
@ingrid56 u nás deti nosia kadečo, aj sladkosti, aj kávu... Ja vždy kvety, najstaršia mala rok triedneho, čo mal rád sladké, tak jemu sme kúpili sladké, nie kvety.
@ingrid56 ak je prvak na zakladnej ano, ak nie, tak az na konci roka...u nas sa zaciatkom roka nenosi, ved kvietok ma byt podakovanie...dar sa dopredu nema davat a ak sa to chape ako pozornost na uvitanie, tak u nas vzdy triedny priniesol na zaciatok nieco sladke...kazdopadne davat ucitelom vsakovake dary okrem kvetov a mimo konca roka mi pride zvlastne...
@ingrid56 aj môj ide do 2r ma nachystané dar balenia med propolis sviečka tinktura...ráno kvety nestiha kúpiť....a toto vydrží viac ako kvety.....chcela som na konci roka len nestíhala som kúpiť...
@monikaaa898 haNba
@monikaaa898 stratený prípad, čo dodať..
@ingrid56 za posledný víkend pribudlo cca 6 rovnakých diskusii na tuto tému - nebolo by praktickejšie rovno prečítať tie? Ešte do zajtra rana minimálne 2 dalsie napíšu… 🙏🙈