Aj na.polrok sa nosia kvety?.viem je to individuálne ale nepamätám
Nie, u nas iba na konci sk.roka
na pol roka by som asi nedavala. vsak ani na zaciatku sa to uz nezvykne, skor na konci.
Je to od ľudí popravde. Nájde sa pár rodičov, ktorí dávajú deťom aj na zač.roka alebo polroku, nájdu sa rodičia ktorí nedávajú vôbec
Rob ako to citis
nie...nosia na zaciatku a konci sk.roka a na den ucitelov ...ale syn na 2.stupni,uz nechce nosit,ani na zaciatku,tak ho nenutim...a teda,este aj maju triedneho ucitela...
Nie, na polroka sa nenosia. Vysvedčko sa odovzdá na poslednej hodine, takže to s kvetmi ani nie je moc praktické.
Nedávame kvietky,len na konci šk roka s malým darčekom,v prvý školský deň nosíme sladkosť pre p.uč
nosime ale nie kvety🙂
Vždy som chodila na začiatku roka a potom na konci. Už druhy stupeň nie tam len na konci tušim aj to len preto lebo mi ich mama kupila😅
Su aj strasne aktivny rodicia, co nosia na kazdy bozi "sviatok"... od vianocneho darceka po Valentina, cez narodeniny ucitelky, prvy a posledny skolsky den a polrocne vysvedcenie... tazko povedat, akych mate v triede, ale nie - na polrok sa nic nenosi.
u nas sa nosievali zvacsa cokolady, kedze sme mali tiredneho ucitela. tomi nosit kvety prislo take divne
nie
Jasne, a ku kvetom bonbonieru, kavu a 100 eur do obalky
Ja synom dam iba Merci cokolady, maju skvele ucitelky a ja im rada za ten polrok aspon takto podakujem
@tenerifka podla teba si to ucitelia nezasluzia? Nepochopila som tvoj komentar
@alchemilkazltozelena podľa mňa si v prvom rade zaslúžia vyšší plat a nie kvety či bonboniéru 🙈 strašný prežitok (ale to by nebol kôň aby to niekto neokomentoval úplne odveci 🙄 ale že úplne vytrhnuté z kontextu 😀 )
Moja dcéra nosí čokoládu na pol roku .
Nedávali sme na polroka kvety😊
pripnem sa 😉 dcerka je prvacka, tak ani neviem, ako to chodi 🙈