Ahojte,uz neviem,kde dcerke kupovat farbicky,kupili sme kvalitne za 15 eur v Sevte,musela som ich reklamovat ako sa lamali,v inych obchodoch bud nemali kompletnu zakladnu farebnu ponuku alebo farbili velmi malo,mala sytost farieb,potrebovala by som 12 ks do peracnika.Dakujem velice
No tie faber castel sme kupili a reklamovali,aj nam vratili peniaze za ne
Skúste trojhranne Maped.
Tiez odporucam Stabilo
Tiez odporucam Maped trojhranne, ale tie hrube, tieto maju syte farby a vobec sa nelamu. Mam tiez prvacku a pouziva ich aj v skole. Mali sme aj tie tenke trojhranne, ale tie sa lamali. Preto kupujeme uz len hrube.
@katikaba nam sa najviac osvedcili Maped.
@miriam11 ja som inak jednu dobu bola s hrubými Maped spokojná, kupovali sme ich aj domov, keď boli deti v škôlkarskom veku. A potom postupne som zistila, že sa lámu tiež. Tie Stabilo, hrubšie mám na mysli, 12 ks, tie sú super, zatiaľ nám sedia najviac. Nosí ich teraz od septembra, tašku a peračník nejako nešetrí, ale fakt sa zatiaľ nelámu...
U nás sa osvedčili stabilo hrubé ale teraz do 2 ročníka som jej kupovala Bruynzel 60 ks, krásne, syte farby a keďže maľuje na rôzne súťaže tak ma na výber. Sú mäkké a nerobia smuhy a nelamu sa. Veľmi nám pomohlo kupenie elektrického struhadla, pomáha to pri strihanie pretože po ostruhani ta ďalej nepustí a tým pádom nelames konce.
U nás sa osvedčili stabilo hrubé ale teraz do 2 ročníka som jej kupovala Bruynzel 60 ks, krásne, syte farby a keďže maľuje na rôzne súťaže tak ma na výber. Sú mäkké a nerobia smuhy a nelamu sa. Veľmi nám pomohlo kupenie elektrického struhadla, pomáha to pri struhani, pretože po ostruhani ta ďalej nepustí a tým pádom nelames konce.
stabilo trojhranne hrube (15odtienov v plastovom puzdre) alebo maped trojhranne hrube. K tomu struhadlo maped...na tuto kombinaciu nedam dopustit. Akurat uz prichadza chvilka, ked dcera bude pozadovat viac odtienov....uvidime no 🙂
My sme veľmi spokojní s trojhrannými Maped a trojhrannými knoor i noor
Kvalitná základňa a sýtosť farieb ???
To pre Boticceligo hľadáte?
Menej to prežívajte a viac sa zabávajte. A budú vám stačiť aj obyčajné neznačkové farbičky
@nyusika nemáš úplne pravdu, používali sme obyčajne neznackove áno vymalovali ale keď mi mala začala kresliť v 1 ročníku do všetkých pracovných zošitov a zapojila sa do súťaže s krezbickou riešila som vecsiu skalu farieb tak som jej kúpila stabilo a teraz Bruynzel tak som videla ten rozdiel, kým s lacnymi sa narobila ako kôň kým to vyfarbila tak s týmito nemusela ani tlačiť a plocha sa krásne zaplnala. A zabávať sa dá aj pri kreslení ak to dieťa naozaj baví tak nie je o čom a prečo neulahcit prvakovi rúčku keď sa pri použití kvalitnejších farbičiek tak nenarobí. 🙂
Osobne odporucam Stabilo a Fabel Castel. Skusili sme hadam vsetky a tieto dvoje su top. Tie hrubsie trojhranne. Nelamu sa a maju syte farby.