Dobry den chcem sa Vas opytat, ci kupujete kvety do skoly pre ucitelky. Nemam prvakou. Dakujem
@viestta mam par kamosiek uciteliek... Vsetky sa zhoduju na tom ze kvietok samozrejme vzdy potesi ale vzdy ich maju tolko, ze ich potom rozdavaju po rodine, kostoloch, cintorinoch... Kavy a dezerty aspon vedia spotrebovat 🙂 takze nie, dezert alebo kavicka nie je az tak mimo 🙂 Hrnceky su samostatna kapitola 😁 to uz aj ja rovno posuvam dalej 🙈 dcera ide do skolky az o rok a pani ucetlky dostanu urcite nieco spotrebne (nejake dobre mydlo na ruky, sladkost a podobne...)
Nie, klasika dávam kávu a spŕch. Gél. Kvety za dva dni zvädnu taká Nesca poteší aj 3 týždne... Sprchac detto
@viestta 🤦♀️🤭😉
no vidíš to si Ty, naša sa poteší (máme to vydiskutovane)
@viestta kvety za dva dni zvadnu, cokolada je kepsi napad
nedá mi tu napísať ale prečo by sa malo niečo dávať na začiatku školského roka? Na konci roka to chápem ako poďakovanie ale na začiatku? .....To akože sa vtierať pani učiteľke? Veď je to jej práca ako každá iná...Vám niečo dajú pri nástupe do práce - všimné??
@helka17 na pevne nervy
@helka17 @kubahajnej lebo sa to robí, je to zvyk tradícia atď. A hlavne preto aby na vaše dieťa nepozerali ako na outsidera, keď ako jediné nič nedonesie 😑 ja tiež nie som za tieto darčeky, no keď syn pôjde do školy/škôlky tiež niečo kúpime 🤷🏻♀️ hold aj hlúpy zvyk je zvykom
Dievčatá asi som podstatne staršia ale tradícia? prepáčte za mňa sa dávalo len na konci roka aj moje deti keď chodili do škôlky a školy tak len na konci roka takže tradícia by som povedala že je zavedená možno tak 10 rokov? Pani učiteľka aj tak má svojich vyvolených - obľúbených to bolo vždy, je a bude... Rodičia sa predháňajú komu dajú dieťa do triedy a myslia si že bude z neho anštajn.... Môj názor...
Práve že ten prvý deň by si mala pani učiteľka získať "vyľakané" deti maličkosťou a nie naopak. Keď dieťa prinesie učiteľke tak prinesie aj spolužiakom to asi nie....
@helka17
@kubahajnej mám prváka. Tiež som to brala tak ako vy, že prečo nosiť niečo na začiatku roka, ale boli sme jedni z mála, ktorí nič nedávali a úprimne, cítila som sa trápne.. Budúci rok, s dcérkou určite niečo p.ucitelke dáme.
presne toto teraz riesim. pamatam si, ako sme chodili este za komancov prvy den do skoly (vtedy este 1.septembra) a vsetky deti niesli nejaky ten karafiat. vtedy sa este cokolady ani kava ani nic podobne nedavalo, aspon u nas. pravda ale je, ze mne sa nechce den predtym chodit do mesta kupovat kvet, asi skoncim pri tej cokolade alebo nejakej mini bonbonierke.
@adelsa stačí dezert kvietky na koniec roka keď deti prídu o niečo múdrejšie 🙂