Ktorá základná škola v Žiline je najlepšia?

naomi23
29. dec 2010

Ahojte, mamičky zo Žiliny. Blížia sa zápisy do škôl a my máme s manželom dilemu, kam našu budúcu prváčku prihlásiť. V bezprostrednej blízkosti nemáme žiadnu ZŠ, takže budeme musieť dcérku voziť. Vzdialenosť teda nie je rozhodujúca, skôr kvalita. Máte nejaké tipy, ktorá ZŠ je ozaj dobrá? Prípadne, s ktorou máte vy dobré skúsenosti? Uvažujeme o ZŠ Gorazdova, Javorkova, Jarná. Ale môžete napísať aj o iných. Ďakujem za vaše tipy a postrehy!

adus123
3. jan 2011

Ahoj, aj my sme zo Ziliny. Nasa dcerka chodi na ZS V. Javorku na Hlinách V. Zatial som s tou skolou velmi spokojna. Chodi do druheho rocnika a ma vynikajucu triednu pani ucitelku. Pani riaditelka je tiez velmi mila a myslim, ze naozaj ma snahu pre skolu robit maximum. O inych skolach Ti moc neporadim, ale snad aspon tento moj typ pomoze.... 🙂

naomi23
autor
3. jan 2011

Dakujem Adus. Pocula som o tejto skole same dobre veci, tak som rada, ze aj ty mas pozitivnu skusenost. Vraj je aj vynovena. Musime si ju ist este obzriet. A pre zaujimavost, kolko je asi deticiek v triede tvojej dcerky?

adus123
4. jan 2011

@naomi23 ... myslim, ze okolo 12. MInuly sk.rok robili zateplenie hlavnej budovy vrátane dielni a telocvicne a este je pri nej vybudovana aj ta nova sportova hala, kde tiez chodia ziaci cvicit. Kludne sa este pytaj aj dalej, ak budem vediet, rada odpoviem.... 🙂

andurejka
14. jan 2014

Ahoj, chcela by som sa spýtať, či nevie niekto ešte poradiť, ktorá základná škola v Žiline je najlepšia?

bobekova1
26. okt 2015

ahojte viete mi poradiť budeme sa stahovať a chcem vedieť Váš názor na ZŠ lichardova žilina, tam by bolo najlepšie máme to blízko, dakujem za odpoved

riskovamamina
2. sep 2020

@naomi23 prajem pekný deň, sú to už síce roky, ale budeme mať tiež prvacika a máme v merku rovnaké školy, tak by ma zaujímalo ktorú ste nakoniec vybrali a prečo?

naomi23
autor
15. sep 2020

@riskovamamina Dobrý deň, nakoniec sme vybrali ZŠ Gorazda a dôvodom bolo, že dcéru prijali do triedy pre deti s intelektovým nadaním. V druhom stupni sme sa z mesta odsťahovali, takže potom chodila už inde. Celkovo sme boli spokojní.

riskovamamina
15. sep 2020

@naomi23 ďakujem